Større opmærksomhed på kørsel og effektivisering

Større opmærksomhed på kørsel og bedre samarbejde kollegaer imellem er nogle af de gevinster, som virksomheden CM-ISO A/S har fået ved at tage Carlog Systems flådestyring ind i hverdagen. De har i virksomheden 53 biler, der benytter flådestyringen.

‘Vi har oplevet flere fordele ved at tage flådestyringen fra Carlog System i brug’ siger Kurt Elmholdt Sørensen, der er bogholder ved CM-ISO A/S. ‘Hvis en af vores biler holder i vejen fx. på en byggeplads, så logger vi ind i systemet og ser, hvilken bil det er. Så er det nemt at bede en medarbejder om at flytte bilen. Det bruger vi meget. På samme måde er systemet også en stor hjælp ift at finde den nærmeste kollega, hvis der er brug for hjælp på en opgave. Det sparer os for meget tid.’

Systemet har også været brugt som ‘vejhjælp’. ‘Vi havde en medarbejder, hvor bilen var gået i stykker og ikke kunne køre retur. I stedet for at den pågældende medarbejder skulle sidde og vente på vejhjælp i bilen, fandt vi hurtigt ved hjælp af flådestyringen den nærmeste kollega, som kunne vende om og hente ham. En stor hjælp for alle.’ fortæller Kurt Elmholdt Sørensen.

Fra CM-ISO A/S er der en klar anbefaling til andre virksomheder ift at gøre flådestyringen fra Carlog System til en del af hverdagen. ‘Det hele har været nemt at styre og tage i brug. Vi har kunnet klare det meste selv. Og for os har det oven i købet givet et bedre kørselsflow generelt i virksomheden.’ fortæller Kurt Elmholdt Sørensen.

Vil du vide mere? Så kontakt os på 31 97 40 64

Carlog Flådestyring kan kombineres med værktøjshåndtering i én og samme løsning. I dag er flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider.

Mød os på facebook eller Linkedin

Mere fra...

24.05.2024Carlog System

Sponseret

Tak for besøget!

13.05.2024Carlog System

Sponseret

Skal vi mødes?

06.05.2024Carlog System

Sponseret

SES VI?

02.02.2024Carlog System

Sponseret

Er det overvågning eller hjælp til opgaveløsning?

25.01.2024Carlog System

Sponseret

Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

12.01.2024Carlog System

Sponseret

Har du styr på medarbejdere, værktøj og lovpligtige eftersyn?