Stjerneformet fordeling til stikbar belysningsinstallation

5-polet 3-vejs-afgreningsblok i WINSTA® MIDI-serien fra WAGO

Foruden h-blokken med en indgang og to udgange er der nu tilføjet en afgreningsblok med tre afgreninger/udtag til WINSTA® MIDI-serien. Dermed kan især DALI-armaturer, hvor styresignaler og elektrisk forsyning er samlet i en 5-polet tilledning, afgrenes endnu nemmere. Den blå 3-vejs-afgreningsblok 770-618 er nu frigivet og forsynet med kodning I og opmærkning N/PE/L/DA-/DA+ samt med en mærkespænding på 400 V og en tilladt mærkestrøm på 25 A.

"Vi arbejder kontinuerligt på udvikling og udvidelse af alle produkter i programmet af WINSTA®-installationsstikforbindelser for at finde omfattende, integrerede løsninger. Den nye afgreningsblok med tre afgreninger/udtag er et yderligere skridt i den retning og bliver mere og mere attraktive i forhold til konventionel fortrådning, fordi den kan implementeres hurtigere, sikrere og nemmere", siger Jesper Poulsen, markedschef for WINSTA®, WAGO Danmark.

WINSTA®-installationsstikforbindelser

WINSTA® er WAGO's program af installationsstikforbindelser, som er ideelle til at opfylde kravene inden for bygningsinstallation. De udgør det elektriske interface mellem energiforsyning/-fordeling og forbrugerne (f.eks. armaturer) og inkluderer også databehandling. Med serierne MINI, MIDI, MAXI, KNX, IDC og RD gør WINSTA® elinstallationen stikbar og dermed sikker, fejlfri og hurtig. WINSTA® – den perfekte forbindelse til dit projekt!

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

Mere fra...

26.10.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Denmark A/S får besøg af Dansk-Tysk Handelskammer

26.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO lancerer ny 221 Green Range serie

MAKSIMAL YDELSE PÅ MINIMUM PLADS: Compact Controller 100

15.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

01.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

NYHED: Mød den nye 221 serie lavet med genanvendelige materialer

21.08.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Creators går live i Danmark!

31.03.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

Mød WAGO på Hannover 2023