Stor europæisk Milwaukee lancering af M12 FUEL™ i Lissabon

Milwaukee fortsætter med at revolutionere batteridrevne elværktøjer med lanceringen af M12 FUEL™ - markedets første kompakte system af 12 volt maskiner med kulfri motor. Den nye kulfri serie følger op på sidste års succesfulde M18 FUEL™ lancering og har som mål, at leverer høj kraft med lav vægt i et kompakt design.

"Nu sætter vi Milwaukee’s kulfri FUEL™-teknologi i vores kompakte 12 volt skruemaskiner. Efter successen med M18 FUEL™ ved vi, at mange kunder har ventet på netop dette. Med M12 FUEL™ er vi igen først på markedet, og fortsætter med at lede udviklingen af batteridrevet elværktøj”, siger Thomas Jacobsson, adm. direktør hos Techtronic Industries Denmark ApS.

M12™ FUEL blev lanceret ved en spektakulær fremvisning på Marriott Hotel i den portugisiske hovedstad Lissabon i starten af februar. Milwaukee havde inviteret mere end 500 forhandlere fra hele Europa til produktlanceringen. Her fik alle en chance for at se og teste de nye værktøjer.

En af de danske deltagere var Søren Smedegaard fra XL-BYG Fridolf på Bornholm. 

Efter at have testet M12 FUEL™ var han ikke i  tvivl om, at det vil blive en succes hos hans kunder, ikke mindst montørerne:

”Jeg blev først og fremmest overrasket over hvor kraftig den var. Den kunne sagtens bide skeer med 14,4 volt maskinerne på trods af den kompakte størrelse. Den har noget flere muskler end den ser ud til! Jeg er helt sikker på, at den vil blive modtaget positivt hos vores kunder, blandt andet på grund af den længere driftstid og den stærke kulfri motor, som ikke kræver service på samme måde som en almindelig bore-/skruemaskine med kul”.

Den nye M12™ FUEL serie består af en M12 CD skruemaskine, en M12 CDD bore-/skruemaskine, en M12 CPD slagboremaskine, en M12 CID slagskruemaskine og to M12 CIW slagskruenøgler. Alle maskinerne har integreret 3 banebrydende Milwaukee FUEL™-teknologier, der resulterer i op til 10x længere motorlevetid, 2x mere kraft og 50% længere driftstid. Bore-/skruemaskinen og slagboremaskinen er desuden markedets første maskiner i kompakt klassen med 13 mm borepatron, hvilket gør, at de også kan udfordre maskiner i højere volt klasser. Slagskruemaskinen og de to slagskruenøgler er alle udstyret med en 2-trins momentkontrol for optimal tilpasning til arbejdsopgaven.

Som førende inden for udvikling af batteridrevne elværktøjer har Milwaukee kombineret deres eksklusive POWERSTATE™ kulfri motor, REDLITHIUM-ION™ batteri og REDLINK PLUS™ elektronik for at levere 12 volt skruemaskiner, som kan udkonkurrere mange af de kompakte 18 volt maskiner på markedet i dag.

Den nye POWERSTATE™ kulfri motor arbejder hårdere, har længere levetid og konverterer energi til kraft og moment mere effektivt end førende konkurrenter. POWERSTATE™ motoren er designet, udviklet og produceret af Milwaukee alene. Den leverer et drejningsmoment på op til 37 Nm med et 1,5 Ah REDLITHIUM-ION™ batteri og op til 1700 omdr./min. Med et 3,0 Ah REDLITHIUM-ION™ batteri får man hele 44 Nm ud, hvilket er utroligt meget for en skruemaskine i kompakt klassen. Motoren reducerer desuden støj, køler hurtigere ned og leverer mange års vedligeholdelsesfri drift.   

Milwaukee’s REDLITHIUM-ION™ 1,5 Ah og 3,0 Ah batterier giver op til 50% længere levetid, 20% mere kraft og klarer 2x så mange opladninger som standard Lithium-Ion batterier. REDLITHIUM-ION™ leverer markedets bedste ydeevne i sin klasse under ekstreme arbejdsforhold. Det robuste batteri leverer konstant kraft uden hukommelseseffekt, arbejder køligere og fungerer fejlfrit helt ned til -18°C. 

REDLINK PLUS™ er verdens mest avancerede elektroniske system for batteridrevet elværktøj. Elektronikken maksimerer ydeevnen og beskytter både batteri og maskine mod ekstrem anvendelse. REDLINK PLUS™ elektronikken er maskinens rygrad, der hele tiden sørger for fuld kommunikation mellem de forskellige komponenter, og konstant overvåger det interne netværk for at opretholde den mest optimale ydeevne. Det er også en egenskab, som der bliver lagt vægt på hos Søren Smedegaard fra XL-BYG Fridolf:

”M12 FUEL™ har samme gode egenskaber som M18 FUEL™, som mange af vores kunder allerede er bekendt med. Imponerende med elektronikken der får maskinen til at trækker til, når den møder modstand - som en slags fartpilot for elværktøj”.

Milwaukee M12 FUEL™ er en del af det konstant voksende Milwaukee M12™ system med mere end 40 forskellige værktøjer, der alle drives af de samme 1,5 Ah og 3,0 Ah REDLITHIUM-ION™ batterier. 

M12 FUEL™ maskinerne kan findes hos forhandlere af Milwaukee elværktøj fra starten af marts.

Mere information

For yderligere information kontakt produktchef Magnus Karlsson på telefon (+46) 705 43 95 71 eller e-mail: magnus.karlsson@tti-emea.com. For information om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information om Milwaukees produkter besøg www.milwaukeetool.dk.

Om Milwaukee

For næsten 90 år siden blev det første stykke Milwaukee værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: at producere de bedste og mest slidstærke værktøjer til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.

wedi GmbH

Sponseret

wedi leverer badeværelseselementer til unikt lejlighedshotel

Guldager A/S

Sponseret

Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

Relateret indhold

27.02.2024Installator.dk

Kampagne skal få flere seniorer til at fortsætte på arbejdsmarkedet

27.02.2024Installator.dk

Rådet for Godt Indeklima: Behov for grænse for brændeovnes indeklimaforurening

19.02.2024BOXIT Container

Sponseret

Boxit vil støtte foreninger og klubber med nyt tiltag

19.02.2024Installator.dk

Grundfos vil matches med startups for at få udledninger ned

16.02.2024Installator.dk

Kommune skruer op for krav til bæredygtighed i byggeriet

12.02.2024RIB Software

Sponseret

Ny markedsundersøgelse: Deltag og få muligheden for at blive vinderen af 1 stk. Apple Airpods!

02.02.2024RIB Software

Sponseret

Tilmeld dig årets første IKT-leder uddannelse hos BLC!

24.01.2024RIB Software

Sponseret

CostX er nu kommet til Danmark!

Jobmarked

Se alle

EWII

Elektriker til gadelys

Vi har masser at lave med at sørge for lys i gaderne og dermed øge trafiksikkerheden for tusindvis af borgere i hele Trekantområdet – derfor mangler vi dig som kollega. Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker (Sjælland)

Har du en håndværksmæssig baggrund og lyst til at udbygge dine tekniske kompetencer? Drømmer du om at være en del af en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som Servicetekniker ved Silhorko-Eurowater A/S til servicering af kunder på Sjælland

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Montør

Er du uddannet rustfri klejnsmed, og har du erfaring med rørinstallationer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i vækst, der arbejder mod et fælles mål – at sikre rent vand? Så er det måske dig, vi søger som Montør til vandværksafdelingen ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Genvex

Relationsskabende teknisk konsulent til ventilationsafdelingen

Til Salg & Support-teamet hos KVM-Genvex mangler vi lige nu en passioneret og engageret salgskonsulent, der brænder for at opbygge stærke kunderelationer og forstår at være ansigtet udadtil for vores ventilationsløsninger.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

08.03.2024

Fagerhult AS

Belysningsrådgiver - Vest

Vi søger dig som har lyst til at sælge de bedste belysningsløsninger

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

VØLUND VARMETEKNIK søger servicetekniker på Sjælland

Har du erfaring fra køle-, el- eller VVS-branchen? Så har vi det helt rette job til dig 👉🏼

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fagerhult AS

Vi søger dig som har lyst til at sælge de bedste belysningsløsninger.

Belysningskonsulent Øst

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zealand Business College

Faglærer til forsyningsoperatør-uddannelsen på ZBC Slagelse

Vil du være med til at få uddannelsen til forsyningsoperatør på Sjælland godt fra start?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

29.02.2024

Syddansk Erhvervsskole

Faglærer til elektrikeruddannelsen – hovedforløb og hvidevarer

Har du lyst til en ny rejse i dit arbejdsliv med udgangspunkt i din baggrund som elektriker? Så vil vi meget gerne i dialog med dig om muligheden for at blive faglærer på Syddansk Erhvervsskole.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

02.03.2024

Neotherm A/S

Er du vores nye ”Tekniske medarbejder”?

Neotherm A/S er en seriøs leverandør og sparringspartner for vores kunder indenfor VVS-branchen.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Varmepumper - VE-Installatør

Vil du være VE-installatør af varmepumper? KEA får dig klar til godkendelse.

Dato

02.02.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Solcelleanlæg - VE-Installatør

Vil du være VE-installatør af solcelleanlæg? KEA kvalificerer dig til at blive godkendt.

Dato

05.02.2024

Sted

København NV

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Materialeforståelse og komponenter til mindre byggerier

Få kompetencerne til at håndtere det korrekte valg af materialer ifm. forskellige typer af konstruktioner.

Dato

08.02.2024

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Dansk Standard
Kursus
Endagskursus: Elektrisk sikkerhed på maskiner og anlæg

På dette kursus bliver du introduceret for de grundlæggende principper inden for elektrisk sikkerhed på maskiner og maskinanlæg og du får overblik over kravene i standarden EN 60204-1, der vedrører elektrisk sikkerhed på maskiner.

Dato

28.02.2024

Sted

København, Nordhavn