Strategisk opkøb skal styrke Norconsult i Jylland

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Ingeniørværket, med kontorer i Esbjerg og Horsens, bliver en del af Norconsult. Opkøbet styrker Norconsults geografiske tilstedeværelse i Sydvestjylland og er det syvende opkøb i rækken siden 2017.

Fra venstre ses Thomas Bolding Rasmussen, administrerende direktør i Norconsult Danmark, Finn Moe Bojsen, direktør Ingeniørværket, Tage Øhlenschlæger, Partner og projektchef, Certificeret brandrådgiver hos Ingeniørværket og Jacob Ilsøe, Direktør, Byggeri & Anlæg i Norconsult. Foto: Ingeniørværket / Norconsult..

Norconsult fortsætter med at vokse. I dag offentliggør virksomheden købet af den rådgivende ingeniørvirksomhed, Ingeniørværket, der tilbyder rådgivning indenfor alle byggeriets områder. Med opkøbet vokser Norconsult til cirka 560 medarbejdere i Danmark og udvider sin geografiske tilstedeværelse med nye kontorer i Horsens og Esbjerg.

Administrerende direktør i Norconsult, Thomas Bolding Rasmussen, glæder sig over at 26 kompetente og erfarne medarbejdere nu bliver en del af Norconsult. Ifølge ham er der tale om et godt match både fagligt og kulturelt.

”Jeg er rigtig glad for, at vi kan byde Ingeniørværket og vores nye kolleger velkommen i Norconsult. Vi har ikke kun vores høje faglighed tilfælles, men deler også værdier, der handler om at give stor autonomi til vores dygtige ingeniører, at sætte sig i kundens sted og have en god forståelse for købmandskab. Vi glæder os også over, at vi styrker os i Sydvestdanmark og dermed øger vores nærhed til kunderne. Vi ser Esbjerg som et yderst interessant område med stort potentiale for vækst og udvikling, og vi glæder os derfor også meget til at udvikle forretningen sammen med Ingeniørværket”, siger Thomas Bolding Rasmussen.

Læs også: Bravida udvider med nyt opkøb

Også hos Ingeniørværket vækker det glæde at blive en del af Norconsult. Ifølge direktør Finn Moe Bojsen er overtagelsen et naturligt næste skridt for virksomheden.

”Vi er glade for de muligheder, vi får ved at blive en del af Norconsult. Overtagelsen giver os større muskler, men vi har fortsat det samme hoved. Som en del af Norconsult kan vi fortsætte vores vækst og ekspansion til gavn for både kunder og medarbejdere”, siger Finn Moe Bojsen og tilføjer:

"Norconsults stærke kultur med decentrale enheder og selvbestemmelse har været afgørende for os. Vi vil fortsat have en flad struktur, hvor alle tager ansvar, og hvor der er god styring af projekterne. Samtidig vil vi nyde godt af at blive indlemmet i de stærke faglige fællesskaber, der eksisterer på tværs af koncernen".

Syv opkøb på seks år
Overtagelsen af Ingeniørværket er det syvende af slagsen siden 2017 og det andet i 2023 for Norconsult. Senest blev LB Consult en del af familien i januar 2023, og det glæder Thomas Bolding Rasmussen, at Norconsult kan trække på erfaringerne fra en stribe vellykkede integrationer.

”Vores succes med vellykkede integrationer af opkøb skyldes både vores omfattende erfaring på området og den kultur, der præger Norconsult. Vi er en smidig organisation med decentrale enheder, der har evnen til at operere lokalt. Dette giver vores medarbejdere mulighed for at træffe gode, faglige beslutninger, hvilket er afgørende for vores integrationssucces", siger Thomas Bolding Rasmussen.

Ingeniørværket vil i en periode skifte navn til Norconsult-Ingeniørværket, men vil på sigt komme til at hedde Norconsult.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

10.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

05.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Hvilket datakabel er bedst til din industrielle applikation?

05.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle