Synliggørelse af tyverisikring mindsker risikoen for indbrud i varebilen

I 2021 blev der anmeldt 3.549 indbrud i varebiler i Danmark, men ”flere af dem kunne potentielt være undgået, hvis man havde investeret mere i tyverisikring og synliggjort det”, siger direktør Michael Pettersson fra VanKompagniet, der er totalleverandør af højkvalitetsudstyr til varebiler og specialister i varebilssikkerhed.

For at undgå indbrud i varebilen og de store medfølgende omkostninger, er synlighed tyverisikring en god investering og et stærkt præventivt middel. Foto: Perfekta PR.

Har man haft indbrud i varebilen kan man med gode forsikringer få dækket en del af beløbet, som tyvene har stjålet for i materialer, værktøj og udstyr. Det er desværre kun en lille del af de samlede omkostninger. Udover selvrisikoen er listen over udgifter lang, da den dækker over tabt arbejdsfortjeneste, midlertidig lånebil, aflyste kundeaftaler, osv.

For at undgå indbrud i varebilen og de store medfølgende omkostninger, er synlighed tyverisikring en god investering og et stærkt præventivt middel.

LÆS OGSÅ: Danskerne vælger de sikre løsninger på badeværelset

Synliggørelse holder indbrudstyvene væk

Der findes mange måder at holde tyvene ude af varebilen på, hvor en af de bedste metoder er ved synliggørelse af tyverisikringen. Det kan være i form af ekstra udvendig sikkerhed eller et tydeligt mærkat, der viser at varebilen er tyverisikret.

”Når vi installerer låse og sikkerhedsudstyr for kunderne, sørger vi altid for, at det er synligt overfor omverdenen. Det kan være i form af udvendige låse, gitrer eller lignende, men vi sætter samtidig et mærkat på varebilen, hvor der står ’Secured by VanKompagniet’. Så har du eksempelvis installeret en integreret lås, alarm eller andet som tyven ikke kan se, så er det synliggjort med mærkatet. Det øger chancen for, at tyven går sin vej igen”, fortæller Michael Pettersson fra VanKompagniet og fortsætter:

”Hvis en indbrudstyv eksempelvis befinder sig på en parkeringsplads med 3 varebiler og 2 af dem har synlig udvendigt sikkerhed og et tyverisikringsmærkat, så tror jeg godt jeg ved, hvilken varebil han forsøger at få adgang til. Så selvom tyverisikring er en ekstra udgift på den korte bane, så kan der være store penge at spare i det lange løb.”

Yderligere forebyggelse med røgkanon og tyverisikringsapp

Det kan ske, at tyvene på trods af synlig tyverisikring vil bryde ind i varebilen for enhver pris, hvor selv den bedste udvendige sikring ikke er nok. Tyvene kan eksempelvis skære en dør op, dog behøver det ikke være ensbetydende med, at de kommer fra gerningsstedet med tyvegods.

”Man kan ikke stjæle noget, som man ikke kan se. Derfor er røgkanoner en simpel, pladsbesparende løsning, der udløser kraftig røg på blot 1 sekund. Varebilslastrummet bliver uigennemsigtig, hvilket gør, at tyven ikke kan se noget som helst. Derudover har røgen en alarmerende virkning, der skaber ubelejlig opmærksomhed for tyven”, udtaler Michael og afslutter:

LÆS OGSÅ: LIXIL’s udviklingslaboratorium får anerkendelse

”Du kan endvidere installere en tyverisikringsapp, der både skræmmer tyven væk og samtidig giver dig en notifikation på telefonen, skulle der være indbrud i din varebil. Dermed ikke sagt, at man skal købe alt eksisterende sikkerhedsudstyr. Det kommer an på, hvad du har af materiel, og hvordan din varebil ser ud samt er opbygget indvendig. Min klare anbefaling er at søge råd hos eksperter i varebilssikkerhed, så din investering i udstyr står til måls med dit potentielle tab.”

-AKJ

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

27.05.2024Installator.dk

Følsgaard og Panduit kan fejre et 60 år langt partnerskab

27.05.2024Installator.dk

Deadline nærmer sig: Nu er det sidste udkald for digitalisering af bogføringen

02.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Har du styr på dine gæster?

26.04.2024Armadan A/S

Sponseret

Armadan opretter afdeling for passiv brandsikring

25.04.2024Installator.dk

Dansk leverandør af virksomhedssikkerhed solgt til svensk selskab

23.04.2024Installator.dk

Ny rapport: Hver tredje SMV har ikke styr på IT-sikkerheden

22.04.2024RIB Software

Sponseret

Har du styr på kvalitetssikring af bærende konstruktioner?

19.04.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Nu kan arbejdstøjet selv ringe efter hjælp!

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for stærkstrømsanlæg hos Banedanmark

Vil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

15.06.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Servicetekniker til varmetekniske løsninger i Nordsjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
Indregulering af vand- og varmeanlæg

Få metoderne til design af varme-, køle- og brugsvandsanlæg, så de opfylder BR18’s krav til indregulering og funktionsafprøvninger

Dato

06.06.2024

Tid

08:30

Sted

Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup

Dansk Standard
Kursus
Diplomkursus: Elsikkerhed

På dette kursus får du mulighed for at lære om, hvordan Elsikkerhedsloven, relevante bekendtgørelser og standarder er indbyrdes forbundne.

Dato

10.06.2024

Sted

København, Nordhavn