Tado lancerer ny varmestyring

tado°s Energy IQ-feature, der kan styre energiforbruget og forudsige omkostningerne, er nu tilgængelig for alle kunder, midt i hvad der betragtes som den til dato dyreste opvarmningssæson.

tado°s Energy IQ-feature, der kan styre energiforbruget og forudsige omkostningerne, er nu tilgængelig for alle kunder, midt i hvad der betragtes som den til dato dyreste opvarmningssæson. Foto: EET.

Mens Europa forbereder sig på den dyreste vinter varmesæson nogensinde, lancerer tado°, der er førende i Europa indenfor intelligent styring af klimaet i hjemmet, sin Energy IQ-feature til boliger med Smart Radiator Thermostats, uanset om de er opvarmet med radiatorer eller gulvvarme. Den nye feature giver alle brugere mulighed for at tage styring med varmeforbruget og omkostningerne.

Med tårnhøje energipriser over hele Europa, søger boligejerne i stigende grad efter måder, hvorpå de kan håndtere de stigende energipriser. Regeringerne rundt omkring leder efter måder, hvorpå de kan reducere forbruget af naturgas.

tado° Smart Radiator Thermostats og tado° Smart Thermostats sparer i gennemsnit 22 procent på varmeudgifterne. Du kan styre dit eget energiforbrug med tado°, der hjælper med at begrænse varmeudgifterne og spare i gennemsnit 1.587 kroner årligt.

Forudsigelser uden overraskelser
tado°’s energy IQ-feature gør det muligt for brugerne at modtage forudsigelser om næste måneds energiregning og sammenligne omkostningerne med tidligere måneder og tidligere år. Energy IQ, der allerede er tilgængeligt for hjem, der benytter tado° Smart Thermostats, bliver nu også tilgængeligt for alle hjem, der benytter tado° Smart Radiator Thermostats. Featuren kan benyttes af alle tado°-brugere, som har et Auto-Assist-abonnement. Det betyder, at flere boligejere nu kan begynde at styre deres energiforbrug på en måde, som det aldrig har været muligt før hen. Boligejerne kan indtaste deres måleraflæsninger i tado° appen og begynde at få indblik i deres reelle energiforbrugsmønster, så de på det grundlag kan holde styr på deres energiregning og forstå, hvordan de forbruger energi, og i hvilke rum de for eksempel har et større behov for at opvarme.

Energy Savings Report
tado° leverer en månedlig rapport over energibesparelserne (Energy Savings Report), der giver brugerne et indblik i deres månedlige besparelser sammenlignet med forrige måned, samt en beregning på hvor mange timer den intelligente termostats egenskaber har sparet dem for at lade kostbar energi gå til spilde.
tado°’s CPO og medstifter Christian Deilmann udtaler:

”Flere og flere boliger drager fordel af en Smart Thermostat, ikke kun på grund af bekvemmeligheden, men også som et værktøj til at måle og kontrollere deres energiregninger”.

Læs også: Halvdelen af danske boligejere har stort set aldrig energioptimeret deres hjem

Med en tado° termostat behøver du ikke længere gå og gætte på, hvad dine energiomkostninger ender på eller blive overrasket ved månedens udgang, når du modtager regningen. tado° Smart Radiator Thermostats og tado° Smart Thermostats kan beregne dine energiomkostninger i realtid, så du kan holde øje med de stigende regninger og håndtere dine varmeudgifter uden at modtage ubehagelige overraskelser, når din regning dukker op.

Varmeregning 22 procent lavere
Opvarmning alene står for 79 procent af en europæisk boligs energiforbrug. En gennemsnitlig dansk boligs varmeregning vil denne vinter stige med 165 procent, hvis man opvarmer med naturgas og for eksempel bor i et 150 kvadratmeter energirenoveret ældre hus. tado° Smart Radiator Thermostats og Smart Thermostats nedbringer energiregningen med gennemsnitligt 22 procent ved hjælp af features som geofencing, der automatisk slukker for varmen, når der ikke er nogen hjemme. Øvrige smarte features såsom Open Window Detection, Weather Adaptation og Smart Schedules, medfører, at energien i hjemmet aldrig bliver brugt unødigt.

tado°’s intelligente termostater kan på mindre end 30 minutter installeres af hvem som helst ved hjælp af en trin-for-trin online manual. Der findes både en trådløs og en ikke-trådløs løsning, og de intelligente termostater kan installeres i mere end 95 procent af de europæiske boliger. Enhver radiator med en eksisterende radiatortermostat kan meget nemt opgraderes til en intelligent energibesparende termostat fra tado°.

- PiB

Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

SG Armaturen A/S

Sponseret

Junistar Bio

Relateret indhold

24.04.2024Installator.dk

AURA leverer rekordresultat på driften i jubilæumsår

24.04.2024Installator.dk

Fjernvarme-formand trækker sig efter skandale

16.04.2024Condair A/S

Sponseret

Opnå store energibesparelser ved at køle med adiabatisk køling

21.03.2024Belimo A/S

Sponseret

Opfyld kravene om energibesparelser i boliger med intelligente ventiler

21.03.2024Installator.dk

Better Energy på vej med 10 MW batteri til energilagring i Hoby solcellepark

21.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kære regering: I kan ikke sætte strøm til verden uden batterier

13.03.2024Solar Light – Innovative lighting is our dedication

Sponseret

Effektiv udskiftning af armaturer med smarte hurtigkoblinger

26.02.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric-boss er træt af at høre om vindmøller

Jobmarked

Se alle

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zealand - Erhvervsakademi Sjælland

Vi søger en dygtig underviser til vores VVS-installatøruddannelse

Har du en passion for VVS-faget og brænder du for at udvikle og formidle din faglige viden? Så er der en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse. Vi søger en dygtig adjunkt eller lektor til vores VVS-installatøruddannelse, som udbydes både som fuldtidsstudie og som efteruddannelse i Slagelse.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

02.05.2024

METRO THERM A/S

Vi søger en Key Account Manager til vores varmepumpeteam

Har du forstand på varmepumper? Og trives du på landevejen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Key Account Manager hos METRO THERM.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

11.05.2024

ABB A/S

Projektleder inden for el-infrastruktur

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid. I ABB har vi et klart mål om at udbrede diversitet og inklusion både når det gælder: køn, LGBTQ+, handikap, etnicitet og alder. Sammen er vi startet på en rejse, hvor vi allesammen både individuelt og sammen hylder og hilser individuelle forskelle velkommen.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

16.05.2024

Energi360

Salgsteknisk konsulent

Energi360 søger salgstekniske konsulenter med el eller VVS teknisk baggrund til både øst/vest Danmark.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

09.05.2024

ABB A/S

Senior Hardware Engineer – control panels for automation

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Banedanmark

Bliv sportekniker i Banedanmark

Trives du i det fri, og vil du være med til at vedligeholde Banedanmarks jernbanespor?

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Solar Danmark

Account Manager til El-Installatørsalg

Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at forme? Så har vi muligvis jobbet til dig, som Account Manager el-Installatørsalg.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

06.05.2024

Solar Danmark

Projektleder med teknisk erfaring

Du har nu muligheden for et alsidigt job, hvor du bidrager til den grønne omstilling. Som projektleder i Solar Industrial Solutions vil du være en del af projekter med mange samarbejdsflader både nationalt og internationalt. Du gør en forskel for vores kunder ved at hjælpe dem i hele salgs- og implementeringsprocessen.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

24.04.2024

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Materialeforståelse og komponenter til mindre byggerier

Få kompetencerne til at håndtere det korrekte valg af materialer ifm. forskellige typer af konstruktioner.

Dato

08.02.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
ENERGIKONSULENT 2 - FLERFAMILIEHUSE OG ERHVERV

Uddannelsen til energikonsulent i flerfamilie og erhverv certificerer dig til at kunne energimærke alle typer bygninger.

Dato

10.04.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Kommunikation, samarbejde og byggejura i byggeprocessen

På modulet Kommunikation, samarbejde og byggejura i byggeprocessen lærer du at vurdere byggesagens juridiske problemstillinger på baggrund af en juridisk granskning og kunne formidle disse til byggesagens samarbejdspartnere.

Dato

11.04.2024

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift

Med korrekt anvendelse af CTS/BMS-systemer kan bygningsejere/driftsfolk, smart og innovativt, sikre den danske målsætning om en CO2-reduktion på 70% i 2030.

Dato

25.04.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

RIB Software
Kursus
Skal du nå at have en af de sidste pladser på vores Facility Management kursus?

Mange områder inden for både byggeri og drift bliver i stigende grad digitaliseret og FM er ingen undtagelse - er du klar til at varetage dette?

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Tivoli Hotel i København