TEC

Virksomhedernes og de unges førstevalg

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt.

TECs praksis
Med engagement samarbejder vi om at løfte elever, lærlinge og kursister. Vi er nysgerrige på hinandens undervisning og har en professionel vidensudveksling. Vi insisterer på den gode idé, og vi leger og eksperimenterer på basis af faglighed.

TECs kompetencer
På TEC er vi på forkant og opdateret på viden, både fagligt og pædagogisk. Vi prioriterer menneskelig indsigt og dømmekraft og rummer forskellighed. Vi er innovative, har fokus på tværgående samarbejde og tager ansvar og gør tingene ordentligt

Alle har talent
Vi tror på, at alle har talent, og på TEC formår vi at finde det frem. Vi brænder for at få vores elever, lærlinge og kursister til at flytte sig fagligt mest muligt og lykkes - både fagligt og som menneske.

Adresse

Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg,

Telefon

38177000

Besøg site

www.tec.dk

Sociale medier

Seneste nyt

01.09.2020TEC

Sponseret

Jobopslag: Elektrikere/installatører med lyst til at lære fra sig

Er du elektriker eller installatør? Har du lyst til at formidle og dele din viden med fremtidens elektrikere? Kan du med din joberfaring, faglighed og personlighed tone din undervisning mod branchen og kan dine sociale kompetencer fange og engagere elever og kursister? Så kan du blive vores nye kollega på El og Automationscentret på TEC.

Artikler virksomheden er nævnt i

30.10.2017Installator.dk

Samarbejde mellem TEC og TDC sikrer nyt speciale og flere praktikpladser