Tekniq udpeger de bedste installatører

Brancheorganisationen Tekniq har netop kåret de bedste vvs-installatører, elinstallatører og energiteknologer fra erhvervsakademierne.

Thomas Olsen fik overrakt sin Installatørpris af Torben Mølgaard Andersen på Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense. I alt er der uddelt 15 priser i juni 2013. Fotograf: Mette Krull..

Det er sæson for nyudklækkede installatør-aspiranter. I den forbindelse har Tekniq overrakt en installatørpris og energiteknologpris, der er målrettet el- og vvs-installatørstuderende samt energiteknologstuderende på den toårige erhvervsakademiuddannelse. 

Læs også: Morten Møldrup er årets elinstallatør

Prisen tildeles den studerende, der har opnået det bedste karaktergennemsnit gennem hele uddannelsen og – for installatørernes vedkommende – en bestået autorisationsprøve. Med prisen følger et diplom og en PH bordlampe.

Herunder kan du se, hvem der modtog årets priser:
 

Vindere af elinstallatørprisen

 • Erhvervsakademi Sjælland: Michael Hansen, Nakskov, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Lars Lyngby Sørensen fra ENELCO Aps.
 • Erhvervsakademi MidtVest: Rasmus Gregers Andersen, Lemvig, med et karaktergennemsnit på 9,6. Prisen blev overrakt af Poul Haubjerg fra Systek-Skræddergaard El & Automation A/S.
 • Erhvervsakademi Dania: Jonas Bülow Kastbjerg, Aars, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Carsten Priess fra Priess El-service Aps.
 • University College Nordjylland: Kris Jacobsen, Aalborg, med et karaktergennemsnit på 9,3. Prisen blev overrakt af Lars Sindal Kristensen fra DTEK A/S.
 • Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense: Thomas Olsen, Odense, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Torben Mølgaard Andersen fra Fyns Elteknik A/S.
 • Erhvervsakademiet Lillebælt, Vejle: Chris Lyngsøe, Fredericia, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Sten Jensen fra Lindpro A/S.
 • Københavns Erhvervsakademi (KEA): Jens Tidemand Greth, København Ø, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Tom Lindquist fra Høyrup & Clemmensen a/s.
 • Erhvervsakademi SydVest: Jesper Dalsgaard Christensen, Esbjerg, med et karaktergennemsnit på 11. Prisen blev overrakt af Claus Boel fra Olesen & Jensen A/S.
   

Vindere af VVS-installatørprisen

 • Erhvervsakademi MidtVest: Rasmus Lervad, Vejen, med et karaktergennemsnit på 10,5. Prisen blev overrakt af Poul Haubjerg fra Systek-Skræddergaard El & Automation A/S.
 • Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense: Morten Ravnbo, Ringe, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Torben Mølgaard Andersen fra Fyns Elteknik A/S.
 • Københavns Erhvervsakademi (KEA): Toke Hellsten, Kastrup, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Tom Lindquist fra Høyrup & Clemmensen a/s.
   

Vindere af energiteknologprisen

 • Erhvervsakademi Dania: Casper Christiansen, Aarhus, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Carsten Priess fra Priess El-service Aps.
 • University College Nordjylland: Rasmus Bardino Bredgaard, Aalborg, med et karaktergennemsnit på 11. Prisen blev overrakt af Lars Sindal Kristensen fra DTEK A/S.
 • Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense: Jeppe Pind Thielsen, Odense, med et karaktergennemsnit på 12. Prisen blev overrakt af Torben Mølgaard Andersen fra Fyns Elteknik A/S.
 • Københavns Erhvervsakademi (KEA): Anders Hjorth, København S, med et karaktergennemsnit på 11. Prisen blev overrakt af Tom Lindquist fra Høyrup & Clemmensen a/s.
   

-KK

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle