Testet 200.000 gange – så du undgår bøvl

Over en million gange har en montør et sted i verden installeret en indbygningscisterne fra Geberit. Og det er der god grund til, for teknologien hører til blandt de mest gennemtestede i verden.

I år er det 25 år siden, den schweiziske producent af sanitet åbnede et af verdens mest avancerede lydlaboratorier, der bl.a. skaber den perfekte lyd til toilet og cisterne.

I en lille bjergby i Schweiz arbejder 120 ingeniører hver dag på at teste og udvikle teknologier, der kan optimere på alt fra funktion over lyd til bæredygtighed. Her har sanitetsproducenten Geberit bl.a. bygget et 10 etager højt hydraulisk tårn midt i deres hovedkvarter, så de kan sende 50 liter vand gennem rørene pr. sekund.

I lydlaboratoriet bliver produkterne bl.a. testet af fokusgrupper og fysikere, hvilket har medført, at en cisterne i dag støjer langt mindre end for blot få årtier siden. Det er også i hovedkvarteret, Geberits populære betjeningsplader og Duofix indbygningscisterne bliver testet over 200.000 gange for at sikre, at de har den rette holdbarhed og lange levetid.

”Når vi arbejder bag væggen, er det afgørende med høj kvalitet og driftssikkerhed. Derfor tilbyder vi også som noget ret unikt 10 års garanti på vores cisterner. Vi hører endda om 50 år gamle cisterner fra Geberit, der stadig fungerer upåklageligt. Det skyldes bl.a. vores helstøbte tank, der er trykprøvet adskillige gange fra fabrikken,” fortæller Nils Overgaard, Product Manager hos Geberit.

Men selv om VVS’ere verden over kender Geberits Duofix indbygningscisternen ned til mindste bolt, er det ikke altid nok. Hvis du vil fremstå som ekspert over for kunderne, kræver det, at du holder dig ajour med de seneste tendenser på badeværelset. For eksempel er der i dag over 300 kombinationsmuligheder af overflader og design på Geberits tilhørende betjeningsplader og trykknapper. En, der har installeret mange Geberit cisterner, er Nicolai Rehberg:

”Vi bruger stort set kun Duofix cisterner, da de virker hver gang. I min tid har jeg aldrig oplevet nogle udfordringer med dem, da de er utrolig driftssikre. Udover at cisternen er nem at montere, så er det også et stort plus, at de kommer med et bredt udvalg af betjeningsplader,” udtaler Nicolai Rehberg, VVS-installatør og serviceleder hos Strandby El-Teknik A/S.

Ifølge en forbrugerundersøgelse drømmer halvdelen af danskerne om funktioner, der kræver strøm på badeværelset såsom lugtudsugning i toilettet*. Derfor bør rådgivere i dag være opmærksomme på at montere strøm ved toilettet, som mangler aktuelt på tre ud af fire badeværelser i Danmark. Derfor kommer alle Geberits cisterner i dag med mulighed for integreret strømforsyning for at imødekomme eventuelle fremtidige behov for – ud over lugtudsugning – orienteringslys og douchetoilet.

Fordele ved Geberit Duofix indbygningscisterne:

  • Nem installation
  • 10 års produktgaranti
  • Let at servicere og vedligeholde
  • Stort udvalg af kompatible betjeningsplader
  • Mulighed for DuoFresh lugtudsugning
  • Mulighed for tilslutning af el – til eksempelvis douchetoilet og berøringsfri betjening

*YouGov-undersøgelse foretaget for Geberit, januar 2021.

Mere fra...

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier