Trend rapport for badeværelset 2020: Min bolig skal være et naturligt helle

Det skandinaviske look kombineret med den urbane jungle fortsætter ind i det nye år.

Den urbane jungle trend demonstrerer, at naturen ikke kun er lig med fred og ro. Her får naturen lov til at vise sin vilde side i form af opsigtsvækkende tapeter og store eksotiske planter – begge elementer fungerer fint på badeværelset!.

Bedst sammensat med nye, naturlige materialer og nuancer af grøn. Klassisk blå udråbes dog også af Pantone instituttet til at spille en central rolle i at opnå en harmonisk indretning af især vores badeværelse til næste år.

Det sociale medie Pinterest bekræfter den ’naturligt grønne bølge’ via hyppige søgeord som: ”Conscious Comsumption”, ”Finding Balance” og ”Home Hub”. Den mere bevidste og grønne måde at forbruge på ser kun ud til at være en voksende trend, der fortsætter langt ind i 2020.

Vi vil tættere på naturen
I vores søgen efter at leve i større harmoni med naturen bliver vi udfordret af vores boliger, der i fremtiden vil blive yderligere presset af befolkningstilvæksten. Folk i byerne vil være tvunget til at bo tættere på hinanden, store, åbne grønne områder må nedprioriteres til gavn for flere boliger.

Alt sammen en udvikling der øger vores behov for natur og frihed. Heldigvis kan naturen også rykke indenfor og her rummer badeværelset alle mulighed for, at man kan skabe et privat åndehul af fred og ro i naturlige omgivelser.

Theano badekar i en dristig grøn farve.

Fifty shades of green
Grøn er den ultimative naturlige farve. Og stort set den eneste farve, der kan skabe så mange forskellige effekter. Uanset om det er en dyb grangrøn, frodig mosgrøn eller avantgarde Neo Mint: paletten af forskellige grønne toner spænder fra varmt til koldt, afslappet til forfriskende, naturlig til futuristisk.

Derfor er netop grøn så perfekt til et individuelt design på badeværelset. Et stref af din yndlingsgrønne farve vil forvandle dit bad til en oase af wellness.

Tilfør øjeblikkelig wellness følelse med en enkelt væg i en dyb, grangrøn farve..

Og en Artis håndvask i den højaktuelle farve Neo Mint bygger bro mellem natur og civilisation. Ingen anden nuance af grøn forener natur og teknologi på samme måde som netop den nye mintgrønne nuance.

Højaktuel farve 2020: Neo Mint.

Naturlige materialer giver varme og hygge
Naturen sætter tonen i 2020, og det ikke kun med farver men i høj grad også med materialer. En aktuel trend er møbler med et autentisk træ-look. Nye overflader i egetræ-, valnød- og elmetræs-look vil være tilgængelige i V&B’s møbelserier Legato, Avento og Collaro.

Fra autentisk lys og mørke trænuancer til trendy hvide og grå træ-look. For max elegant udtryk: Finion møbler i ægte træfinér eller Antheus badeværelsesspejl i valnød eller asketræ. 

Ligesom træ, rummer matte overflader en indbygget følelse af noget rart og hyggeligt: fx den nye Truffle Grey i Collaro møbelserien eller Olive og Sand Matt i Finion. De er perfekte i kombination med tilbehør i træ, sten, kurveflet eller det nye populære materiale jute. 

Legato badeværelsesmøbler i elmetræs-look.

Jordfarven Truffle Grey spås også til at blive en populær farve hos Villeroy & Boch. .

Rolig atmosfære
Klassisk blå er elegant i al sin enkelhed og trygge, dybe, mørke farve. Den rummer samtidig en forbindelse til naturen med associationer til en rolig, skyfri nattehimmel eller et uendeligt hav.

Den bløde og diskrete blå skaber en rolig atmosfære på soveværelset og fungerer godt som en farverig feature på møbelfronter og tilbehør. Den samme farve har dog en forfriskende og beroligende effekt på badeværelset og fremhæves smukkest ved at tilføje kontraster i lys grå eller strålende hvid.

Årets Pantonefarve 2020: klassisk blå.

Mere fra...

13.10.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Gustavsberg lancerer Sensoric matsort: Sensorstyring i endnu mere cool indpakning

28.04.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Den sorte trend er kommet for at blive – nu fås hele Gustavsbergs brusesortiment i matsort

Flere produkter fra Villeroy & Boch Gustavsberg bliver miljøvaredeklareret i henhold til EPD

14.03.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

07.02.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Sensoric 1.0 fra Gustavsberg: Nyt, berøringsfrit armatur, som giver en god hygiejne og et lavt energi- og vandforbrug

22.03.2022Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Artic er Gustavsbergs nye smarte møbelserie

21.01.2022Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

TwistFlush – mere power, mere rent