Trykkeri: Gulpladebiler mangler stadig CVR-numre

Selvom gulpladebiler per 1. januar skal være forsynet med synligt CVR-nummer og firmanavn, er der fortsat mangler hos mange. Derfor har et aarhusiansk firma i en måned gratis trykt mærkater med oplysningerne til landets virksomheder.

Som led i kampen mod organiseret sort arbejde skal gulpladebiler per 1. januar 2013 være forsynet med synligt firmanavn eller logo samt brugervirksomhedens CVR-nummer.

CVR og firmanavn på gulpladebiler: Sådan er reglerne

· Reglerne gælder for alle gulpladebiler med ikke over fire tons totalvægt. Undtaget er udrykningskøretøjer og andre specialbiler, institutionsbusser, biler på papegøjenummerplader og øvrige biler, der må bruges privat.
· Oplysningerne skal både fremgå af bilens højre og venstre side.
· Skiltene må ikke kunne tages af og på, men skal fastgøres med fx selvklæbende plastfolie. Plus flere regler.
Kilder: SKAT, LaserTryk.dk, retsinformation.dk

Hos LaserTryk.dk i Aarhus har man erfaret, at rigtig mange fortsat mangler at få sådanne mærkater på deres biler. Derfor har virksomheden igennem en måned - fra midt i november til midt i december - kommet med gratis håndsrækning til landets brugere af gulpladebiler. Fra LaserTryk.dk's direktør Esben Mols Kabell lyder det i en pressemeddelelse:

"En forbløffende stor del af landets virksomheder med gulpladebiler har endnu ikke fået mærkaterne på. Som Skandinaviens største digitaltrykkeri kan vi bidrage til, at eksisterende og potentielle kunder undgår dårlige oplevelser med myndighederne. Igennem en måned forærede vi derfor op til seks mærkater til samtlige danske virksomheder, der stadig manglede at få klistermærker på deres biler".

Firmaet trykker CVR-klistermærker med firmalogo i stedet for navn. Esben Mols Kabell anslår, at langt over 100.000 gulpladebiler fortsat mangler oplysningerne på deres sider.

Kolossal interesse for gratis labels
At rigtig mange virksomheder fortsat mangler klistermærker med CVR-numre på bilerne, illustreres tydeligt af den enorme interesse, LaserTryk.dk har oplevet for tilbuddet om gratis labels.

"Vi søsatte initiativet i midten af november, og allerede på den første dag henvendte mere end 500 erhvervsdrivende sig med bestillinger. I løbet af kampagneperioden har vi uddelt tusindvis af gratis klistermærker, selvom vi udelukkende har informeret om tilbuddet i en mail til de omkring 50.000 virksomheder i vores kundedatabase. Den er til gengæld blevet flittigt videresendt," fortæller Esben Mols Kabell.

LaserTryk.dk har en klar intention med søsætningen af initiativet: 

"Vi har i forvejen flere erhvervskunder end noget andet skandinavisk trykkeri, og det er vores erfaring, at når først en kunde én gang har fået en god oplevelse, kommer vedkommende igen. Derfor er vi meget glade for med vores kampagne at have hjulpet flere tusinde virksomheder til at overholde lovgivningen," siger Esben Mols Kabell.

Den gratis periode er ovre , og det koster nu penge at få labels fra LaserTryk.dk.

-KH 
 
 

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle