Tysk solcellegrossist Krannich Solar kommer tættere på kunderne

Krannich Solar etablerer eget salgs- og logistik kontor i Tommerup (Fyn). I modsætning til flere større PV spiller på den Europæiske scene, udvider Kranich Solar sine aktiviteter, og til maj etablerer vi en salgs- og logistik organisation i Danmark (i Tommerup på Fyn).

Indehaveren af Krannich Solar Gruppen, Kurt Krannich, startede med selv at montere solceller i Tyskland i 1995, og siden har han udviklet firmaet fra at være en installatørvirksomhed, til nu at være en næsten global systemudbyder:
Krannich Solar er drevet af en stærk fokus på optimale produkter/ydelser – vi tjekker løbende, at de enkelte producenter, vi samarbedjer med, lever op til de kvalitets parametre som cellerne bliver markedsført med.
Samtidig skal installationen skal være mest mulig let og ligetil for installatørerne.
Disse værdier, samt fleksibiliteten i at kunne tilbyde installatøren nøjagtigt den sammensætning af systemkomponenter, kunden har behov for, har vist sig at være meget succefuld.
Bakket op af en solid erfaring fra vore øvrige europæiske markeder, starter vi op med et velassorteret udbud af system komponenter;

  • Solceller både produceret i Fjernøsten og i Europa, fra Tyske kvalitetsproducenter (såsom Bosch og Axitec, til velansete Kinesiske producenter (såsom Suntech og Trina Solar)
  • Invertere fra globalt velkendte leverandører såsom Danfoss, SMA, Solar Edge og Power One
  • Markedets mest installationsvenlige monteringssystemer fra tyske K2 Systems, der i den grad gør installationen både sikker, hurtig og priseffektiv for installtørerne.

Vi vurderer at det danske marked idag, er et mere "realistisk" marked end bare sidste år, dvs. linstallatørerne ved hvad de har brug for, og der stilles krav til kompetent rådgivning. Med vores komplette produktprogtram, kombineret med en stærk rådgivning, er vi overbeviste om, at der er en plads til Krannich Solar på det danske marked.

Vi tilbyder den enkelte installatør kontinuerligt gennemtestede kvalitets produkter, monteringssystemer, der til stadighed udvikles til installatørens fordel, kundespecifikke montagesystemer, tilgængelighed af system komponenterne – leveret på rette sted til ønsket tid.
Krannich Solar har 330 medarbejdere og kontorere i flere Europæiske lande (D, A, B, CZ, F, IT, ES, GR, GB). Krannich Solar etablerer sig sideløbende i Schweiz og Holland, og senest har vi etableret kontor i Japan, Australien og nr. 2 kontor i USA.

Adresse:
Krannich Solar ApS
Østerbro 4
5690 Tommerup (Fyn)

Kontakt: Peter Røge
Tlf.: +45 23956575
info@dk.krannich-solar.com
www.krannich-solar.com

29.04.2013Krannich Solar ApS

Sponseret

Tysk solcellegrossist Krannich Solar kommer tættere på kunderne