Udlejning er vores back up

Leje af værktøj og materiel vinder mere og mere indpas blandt håndværksvirksomheder.

Indehaver Jeppe Brask ser i hvert fald masser af fordele i at leje udstyr gennem Solar Udlejning..

Det skyldes ifølge Jeppe Brask, der er indehaver af EL-firmaet Trebbien Electric, at der er sket et teknologisk kvantespring de sidste 10-15 år, som har gjort det nemt at bestille en vare over nettet og få det leveret inden for en ganske kort tidsramme på en ønsket lokation.

CASE: Det er den klassiske problemstilling som virksomhedsejer. Hvornår er det rentabelt at leje i stedet for at købe materiel og udstyr til firmaet? For indehaver Jeppe Brask i EL-virksomheden Trebbien Electric er det en problematik, han ofte må tage stilling til, og der er ikke altid det gyldne svar. Dog bruger Jeppe nogle parametre, som kan afgøre om der skal lejes eller ejes.

- For mit vedkommende er der flere ting, som jeg må tage i betragtning. For det første er det et stykke værktøj eller en maskine, som vi kommer til at bruge igen? Hvor mange gange er det så i givet fald i brug på et år? Jo  mindre det bliver brugt, desto nemmere er det for mig at afgøre, om jeg vil investere i det pågældende stykke værktøj, forklarer Jeppe Brask og uddyber.

- Det andet aspekt for os er også, at vi benytter os af meget forskelligt slags avanceret og dyrt måleudstyr, og efter tre år er der måske kommet nyt. Dermed har vi købt noget udstyr, som allerede er forældet efter et par år. Derfor kan jeg hurtigt se klare fordele i at leje udstyr, som altid er up to date og ikke mindst korrekt kalibreret gennem Solar Udlejning, lyder det. 

Stor fleksibilitet 
For Jeppe Brask mærker han selv hos Trebbien Electric, at der er sket en udvikling i byggebranchen i henhold til, hvordan der kan optimeres på bundlinjen i forhold til udlejningsmarkedet. Det bliver tænkt mere og mere ind i dagligdagens rutiner, hvordan der kan optimeres i forhold til  medarbejdernes effektivitet, så tiden udnyttes bedst muligt. Det vil sige ude hos kunden. Jo bedre optimering af arbejdstid, jo bedre bliver bundlinjen.

Det er især den hurtige levering af udlejningsvarer, som har gjort det attraktivt for Trebbien Electric at leje hos Solar Udlejning. Det kan for eksempel ske ved at bestille en Fastboxlevering, som kan leveres landsdækkende og på udvalgte lokationer endda helt ned til en times levering. 

Derudover er byggebranchen også blevet mere dynamisk end tidligere, og det kræver som virksomhed, at man er omstillingsparat. 

- I gamle dage var vi meget låst til en tidsplan, men nu er det vigtigt, at vi er fleksible, da tidsplaner i dag konstant ændrer sig. Her er det en kæmpe fordel, at vi mere eller mindre kan få leveret en udlejningsvare på ganske  kort tid, hvis vi pludselig får en opgave ind fra højre, forklarer Jeppe Brask.

En nem proces 
En af de store fordele ved udlejningssystemet hos Solar Udlejning er, at hver gang der bliver foretaget et lejemål, så kan systemet
selv håndtere at allokere den pågældende udlejningsvare over på et sagsnummer. Det er med til at spare bogholderiet for unødigt tidsspild med at parre udgifter på udlejningsvarer med sagsnumre. 

- Det er jo bare med til at gøre hele udlejningsprocessen nemmere. Jeg ser i hvert fald masser af fordele i at leje, og for os er det vigtigt, at vi har en back up hos Solar Udlejning, hvis vi står og skal bruge udstyr, lyder det afslutningsvis fra Jeppe Brask. 

Netop nu har Solar Danmark og NetHire udgivet en ny browserbaseret webshop, som supplement til appen. Kunder med Solar log-in kan derfor nu logge på den nye udlejningswebshop solar-udlejning.dk for at se lejepriser og produktudvalg.

Du kan også læse mere på: www.solar.dk/udlejning 

__________________________________________________________

Lej udstyr og få det leveret inden for en time

Gå aldrig ned på udstyr! Lej dit udstyr via Solars udlejningswebshop.
Med Solar Udlejning har du professionelt udstyr lige ved hånden, når du skal bruge det.

Fordele ved at leje værktøj og andet udstyr

  • Perfekt til skiftende aktivitetsniveauer
  • Du skal ikke bøvle med service og vedligehold
  • Altid det nyeste udstyr
  • Altid kalibreret udstyr
  • Altid gyldigt certifikat

Mere fra...

29.04.2024Solar Danmark

Sponseret

Solar er klar til at rådgive kunder om tsunami af nye regler om bæredygtighed

11.03.2024Solar Danmark

Sponseret

Bæredygtighedschef skal sætte turbo på den grønne omstilling i Solar Danmark

02.01.2024Solar Danmark

Sponseret

Solar i stort skovrejsningsprojekt; planter 1,5 millioner træer

18.12.2023Solar Danmark

Sponseret

Solar lancerer den første digitale kit-løsning på markedet

24.09.2023Solar Danmark

Sponseret

Bliv klar til ESG-rapportering med særligt kursusforløb fra Solar School

31.08.2023Solar Danmark

Sponseret

Sådan hjælper du din kunde til at søge om tilskud fra varmepumpepuljen