Udvidelse af produktprogram

Ved at få det danske agentur for Vexve udvider Dansk Ventil Center A/S og Armatec A/S produktprogrammet på et eksisterende fokusområde.

Dansk Ventil Center A/S er blevet forhandler af Vexve.

Dansk Ventil Center A/S og Armatec A/S startede 2021 med en ledelseskonsolidering. Nu binder parterne en ny sløjfe på samarbejdet ved at få forhandlingen af Vexve på det danske marked. Vexve er en af verdens førende producenter af ventiler til fjernvarme og fjernkøling.

For at minimere risikoen for potentielle lækager er flow- og ventilløsninger af høj kvalitet afgørende for driftssikkerheden på tværs af kritiske applikationer i fjernvarme- og fjernkøleindustrien.

Yderligere styrkelse af ekspertise inden for flow- og ventilløsninger
Ved at få det danske agentur for Vexve udvider Dansk Ventil Center A/S og Armatec A/S produktprogrammet på et eksisterende fokusområde. Vexve har et omfattende sortiment af helsvejste kugleventiler til kritiske applikationer og er kendt for at producere pålidelige produkter af allerhøjeste kvalitet: helsvejste kuglehaner i stål og rustfrit stål samt strengregulerings- og spjældreguleringsventiler.

Vexve-agentur giver kunderne flere fordele
Globalt set er Vexve en af de førende producenter, fordi de formår at kombinere bæredygtige og energieffektive produkter med høje flowegenskaber og høj teknisk standard – og de hæver hele tiden barren for, hvad flow- og ventilløsninger kan præstere i kritiske applikationer med høje tolerancekrav.

Vexve er en finsk virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for produktion af avancerede flow- og ventilløsninger. Med produktionsfaciliteter i Finland arbejder Vexve kontinuerligt med bæredygtighed på tværs af produktløsninger og produktionsmetoder.

19.02.2021Dansk Ventil Center A/S

Sponseret

Udvidelse af produktprogram

19.11.2020Dansk Ventil Center A/S

Sponseret

Termoplastventiler

01.10.2020Dansk Ventil Center A/S

Sponseret

Er du klar til de kolde måneder?

25.09.2020Dansk Ventil Center A/S

Sponseret

Spar penge på dit varme- kølesystem

18.09.2020Dansk Ventil Center A/S

Sponseret

Undgå beskadigelse af komponenter samt systemfejl

11.09.2020Dansk Ventil Center A/S

Sponseret

Giv dit varme- og kølesystem optimal ydeevne og smudsfrit vand.