Ullits & Winther har opgraderet deres belysning til energibesparende LED produkter fra green:ID

Fokus var på kontorlokalerne, kantinen, depot samt industrikøkkenet

Ullits & Winther, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Viborg, havde et ønske om at opgradere deres belysning på kontorerne samt øvrige områder i kontorbygningen til mere strømbesparende LED belysning med lang levetid.

Fokus var på kontorlokalerne, kantinen, depot samt industrikøkkenet.
Da hver enkelt lokale benyttes til forskellige formål, stiller dette også særskilte krav til valg af belysning. I samarbejde med Viborg Ingeniørerne udvalgte green:ID specifikke produkter, som kunne opfylde de ønskede lyskrav i de respektive områder i det store kontorhus i Viborg.


B.E. Installationer i Viborg stod for installationerne, og på kontorerne monterede de 60x60 cm. dæmpbar "TrueColor" (CRI>90) LED lyspaneler, som giver en helt rigtig farvegengivelse, og dermed et godt og optimalt lys til kontorarbejde.


I kantinen blev der ligeledes monteret 60x60 cm. LED lyspaneler, men her faldt valget på green:ID CCT paneler, som også er TrueColor (CRI>90), men hvor man via fjernbetjening kan regulere lysfarven fra meget varm hvid til kold hvid. Med disse kelvin-regulerbare paneler får man mulighed for at tilføre flere anvendelsesmuligheder til det enkelte rum.


I industrikøkkenet samt depotet blev der monteret green:ID High-Lux armatur. Disse armaturer er med ultrahøjt lysudbytte, så der er masser af lys til at finde gamle mapper osv, og de er gennemfortråede for hurtig installation og vandtætte med IP65 stikforbindelse.


green:ID High-Lux armaturer er lige til at erstatte eksisterende, strømslugende lyskilder med. Qua et højt lysudbytte har man et armatur, der til fulde lever op til selv de nyeste lysstofrør på markedet, men med markant lavere elforbrug.


KLIK HER få inspiration til belysning

Mere fra...

23.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Oplev ny generation af LAMEL-LED

15.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Besøg os på EL & TEKNIK og oplev en ny generation af LAMEL-LED

02.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Nyheder og konkurrence på EL & TEKNIK

18.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Opnå lys i ekstra lange længder?

12.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

NYHED: Skab unikt design med 48V tracklight

27.03.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Nyhed: HEXA LED gitter