Unik belysning i akustikpaneler

Oplev mulighederne med green:ID LAMEL-LED

Dekorativt LED lys til de populære akustikpaneler
Det seneste år er der sket en stigning i efterspørgslen af de populære akustikpaneler. Disse akustikpaneler ses i stigende grad anvendt som vægbeklædning både i private boliger men i høj grad også i erhvervsbygninger særligt i større kontorlokaler. Akustikpanelerne skaber ikke blot et flot indretningsmæssigt look med det varme nordiske trælook, de har også den gode egenskab, at de er med til at forbedre akustikken.


LAMEL-LED fra green:ID
De nye LAMEL-LED fra green:ID er udviklet specielt til at integrere i filten mellem trælamellerne i akustikpanelerne.
I modsætning til de fleste andre belysningsløsninger til akustikpaneler, giver de nye LAMEL-LED lysskinner fra green:ID mulighed for at integrere tynde sorte skinner med mørkt cover direkte i filten mellem lamellerne. Det mørke design gør, at skinnerne blender flot ind i lamellerne uden at fremstå synlige eller bryde overfladelooket, når lyset er slukket. Når lyset derimod er tændt, fremstår skinnen som en fin og enkle lysstreng, som giver et flot og dekorativt lys.

KLIK HER og se mere om green:ID LAMEL-LED

LED-båndet monteres i skinnen og derpå sættes det mørke cover. De tynde sorte skinner er gennemgående fra top til bund, men via længden på LED-båndet er det muligt, at lave lyset i forskellige længder, og dermed skabe forskellige mønstre med lyset. Ønsker man et mere enkelt og ensartet look, kan man naturligvis også lave gennemgående lys fra top til bund.

Lyset kan bl.a. styres via fjernbetjening (se film her) eller via en smart lille kontakt, som ligesom fjernbetjeningen både kan dæmpe samt tænde og slukke for lyset (se film her). Derudover kan skinnerne også kobles på almindelig kontakt for tænd/sluk.   

KLIK HER og se mere om green:ID LAMEL-LED  

Mere fra...

15.02.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny version LAMEL-LED til akustikpaneler med lys filt

09.02.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Unik belysning i akustikpaneler

06.02.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Moonlight LED panel til systemlofter

29.01.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Sådan reducerede vi elforbruget med hele 62% - kun ved brug af sensor

11.01.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

NY LOFTGUIDE

04.12.2023Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Komplet opdatering af kontorlyset hos Fredborg A/S