Unik og skræddersyet løsning til Sdr. Omme fængslet

LUMINEX A/S har leveret en unik løsning til Sdr. Omme Statsfængslets nye administrationsbygning, beliggende i naturskønne omgivelser.

I tæt samarbejde med arkitektfirmaet Ginneruparkitekter A/S har LUMINEX A/S leveret en total belysningsløsning til den nye administrationsbygning.
Processen bestod i rådgivning, planlægning, projektering og ikke mindst levering af belysningsarmaturer, til både inden- og udendørs belysning.

Med krav om en løsning, der arkitektonisk skulle harmonere med det specielt-designede inventar, sammensatte LUMINEX A/S blandt andet en belysningsmodel bestående af specialfremstillede MATRIC-L3 armaturer, der er indbygget i loftet. Løsningen blev på den måde individuelt tilpasset til projektet.


Eksklusiv loftsløsning MATRIC-L3 armaturerne fra LUMINEX A/S er fuldt integreret i det anvendte Rockfon Sonar X loft, hvor armaturernes længde og installation er særligt tilpasset loftssystemet. Der er således en usynlig overgang mellem armatur og loft, hvilket giver en diskret, men effektiv belysning.

Skal du bruge en specialtfremstillet belysningsløsning, kan du give os et kald på 76 26 67 00

21.12.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Luminex fusionerer med LED-TEK

11.11.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Ny belysning hos GABBA.

20.07.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Belysning i kolde temperaturer

07.07.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Tag naturen med ind på kontoret.

22.06.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Skinne system til Selected Car Group i Køge

15.06.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Plantorama med optimal belysning