Vandbaseret vækst: BWT Danmark køber RECI

Med købet af RECI opruster BWT Danmark inden for trykhold, klimahold samt produktion og vedligehold af varmtvandsbeholdere og -​vekslere. RECI forbliver et selvstændigt firma og brand, der fortsætter som hidtil.

05.03.2021

Sponseret

RECI

Synergieffekt for begge virksomheder
Det er to væsentlige spillere på hver deres felt, som nu indleder et tæt samarbejde med stor synergieffekt for begge virksomhederne.

Hos BWT Danmark glæder adm. direktør Henrik Forslund sig over købet:

”RECI er en sund og velfungerende virksomhed med en god historik og en indgående specialistviden inden for nogle meget specifikke områder, vi gerne vil have endnu mere fokus på fremover. Og de kompetencer ligger i fin forlængelse af vores primære forretningsområde inden for vandbehandling,” siger han.

RECI forbliver en selvstændig virksomhed
Også Henrik Bøje Jacobsen, der fortsætter i rollen som adm. direktør i RECI, ser klare fordele i den nye konstellation:

”Med en ejer som BWT, der har en enorm kontaktflade både herhjemme og i udlandet, får RECI nogle rigtig gode vilkår for at fortsætte den vækstrejse, som vi har været på seneste år. I første omgang vil hverken kunder eller medarbejdere dog mærke den store forskel,” forklarer han og henviser til, at RECI forbliver en selvstændig virksomhed med egen produktionsafdeling i Hvidovre og salgskontor i Glostrup.

”Det betyder meget for mig, at vi kan køre RECI videre i samme ånd og med de samme gode folk som hidtil. Det er jo også det, som BWT har købt ind på,” siger Henrik Bøje Jacobsen, der har været adm. direktør i RECI siden 2018.

01.12.2021RECI

Sponseret

Bæredygtigt byggeri er varmt vand på RECIs mølle

05.03.2021RECI

Sponseret

Vandbaseret vækst: BWT Danmark køber RECI

04.03.2021RECI

Sponseret

Vandbaseret vækst: BWT Danmark køber RECI

15.05.2020RECI

Sponseret

RECI SKAL FORTSAT HOLDE VANDET VARMT I KØBENHAV

08.05.2020RECI

Sponseret

Vandindhold i en trykholdestation

04.05.2020RECI

Sponseret

ER I KLAR TIL AT LUKKE OP IGEN?