Vandhaner investerer i fremtiden

Et lille greb, når man tænder for vandhanen i køkkenet, gør, at både vand, penge og energi spares. Enkelt og smart – den lille ting, der gør den store forskel.

FM Mattssons køkkenarmatur 9000E har flere smarte funktioner som sparer vand og energi. Vejledende pris for køkkenarmatur 1.614 kr..

Bogstavet E i køkkenarmaturet FM Mattsson 9000E står for EcoSafe®, hvilket er præcis, hvad det handler om. Når grebet peger lige ud, kommer der koldt vand ud af hanen. Ikke lunkent vand, ikke varmt vand – koldt vand. Med dette enkle greb mindskes forbruget af varmt vand radikalt, hvilket gør 9000E både miljø- og energieffektivt. Så enkelt er det.

For virkelig at kunne sætte sig ind i, hvilke mængder vand der kan spares, bør man notere sig, at hele 20 procent af en boligs energiforbrug er relateret til vandforbruget.

Der er også penge at spare. En husholdning på fire personer med et gennemsnitligt vandforbrug kan spare over 4.000 kroner om året alene ved at udskifte de gamle etgrebsarmaturer og erstatte dem med energieffektive blandingsbatterier. Præcis hvor mange penge der er at spare, kan udregnes ved hjælp af FM Mattssons sparekalkulator, som findes pa? hjemmesiden.

Et yderligere plus ved 9000E er funktionen soft closing, som betyder, at vandhanen lukker med forsinkelse. Dette fjerner trykstød i røret og blandingsbatteriet, hvilket forlænger levetiden
på armaturet.

Produktserien 9000E findes i flere modeller og som både vaskarmatur og brusesæt. Vejledende pris 1.614 kr.

10.09.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Den populære Silhouet-serie fra Damixa udvides med berøringsfrie armaturer

04.09.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Dansk gennembrud for berøringsfrie vandhaner til hjemmet- Damixa introducerer Silhouet Touchless

18.08.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Damixa satser endnu mere på udvikling, markedsføring og kundeservice

13.08.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Watersprint - Innovativ og intelligent vandrensning

28.07.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Rowan fra Damixa

25.07.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Testfamilier