Vejen til bedre håndhygiejne

GROHE ønsker at øge bevidstheden om vigtigheden af håndhygiejne og tilbyder en bred vifte af berøringsfri armaturer til private eller offentlige badeværelser.

GROHE Eurosmart Cosmopolitan E - Elegant design kombineret med høj funktionalitet..

Håndhygiejne er et af de vigtigste elementer i forebyggelse af infektioner og sygdomme. Uanset om du handler, laver mad eller bruger toilettet, overføres bakterier til dine hænder. Regelmæssig og grundig håndvask er derfor vigtig for at minimere spredning af bakterier, hvilket igen kan hjælpe os med at forblive sunde. En berøringsfri vandhane har flere egenskaber, der sikrer en bedre håndhygiejne og samtidig minimerer risikoen for at blive smittet af forskellige bakterier.

Berøringsfrie armaturer har mange fordele:

Fordelen ved berøringsfrie armaturer er, at de styres af en sensor, så brugeren undgår berøringskontakt ved aktivering, hvilket gør håndvasken mere hygiejnisk, da brugeren ikke efterlader bakterier, efter de har vasket hænder. Sensoren på armaturet registrerer hænderne og aktiverer vandgennemstrømningen automatisk. Dette sikrer også, at forbrugeren kan reducere vandforbruget med op til 70%, da vandet automatisk holder op med at strømme, hvis der ikke er noget foran sensoren.

Med et berøringsfrit armatur fra GROHE er der en lang række fordele:

• Et berøringsfrit armatur reducerer spredning af bakterier

• Vandforbruget kan reduceres med op til 70%

• Et berøringsfrit armatur er let at rengøre

• Nem montering og installation

• Stort udvalg af forskellige designs og modeller

• God kvalitet og ekstremt holdbar

• GROHE tilbyder fem års garanti på produkterne

GROHE tilbyder berøringsfri armaturer i en række forskellige designs og prisklasser. Dette giver forbrugeren mulighed for at finde det perfekte armatur til badeværelset. Uanset om forbrugeren ønsker en tidløs og enkel Bau Cosmopolitan E, en høj og elegant Essence E eller en moderne og smart Eurosmart Cosmopolitan E, har GROHE noget for enhver smag.

Vil du vide mere om GROHEs berøringsfrie armaturer, kan du læse mere her.

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning