Vejen til minimalisme

Vores nye cisterne, Rapid SLX, giver installatører og VVS’ere gode muligheder og stor fleksibilitet til, at imødekomme forbrugernes ønsker. Også når det gælder minimalisme.

Hos GROHE har vi erfaret, at der er stor efterspørgsel på badeværelser, der er minimalistisk indrettet. Derfor giver det god mening, at vores små trykplader også er meget attraktive hos forbrugerne.

Heldigvis er Rapid SLX-cisternen også en hjælp i den henseende. Cisternen passer nemlig til alle vores små trykplader i de tre designs, Nova, Skate og Arena, som du også kan fås i 12 forskellige farver. Du kan indrette badeværelset med små og minimalistiske trykplader i alt fra rå og elegante, til varme og skinnende farver.

GROHEs Rapid SLX-cisterne giver altså gode muligheder for, at skabe indbydende badeværelser der imødekommer forbrugernes ønsker om minimalisme.

Læs mere om vores cisterne, Rapid SLX

Vil du se nærmere på de små og minimalistiske trykplader så kig i den vedlagte brochure

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning