Veltek: Installatører skal tænke som autobranchen

VVS-installatørerne bør kopiere autobranchen og tilbyde årlige serviceeftersyn af både små og store varmeinstallationer. Det mener Willy Goldby, direktør for brancheorganisationen VELTEK, der er medarrangør af VVS’13 i Odense.

Danmarks vvs-installatører bør kopiere autobranchens service-løsninger og tilbyde service på varmtvandsinstallationer i både virksomheder og private hjem. Dermed kan samfundet spare enorme beløb.

Sådan lyder meldingen fra Veltek - VVS og EL-tekniske Leverandørers Brancheforening - forud for VVS13-messen, som organisationen er med til at arrangere.

”Det er vigtigt at opfordre VVS-installatørerne til at kopiere autobranchens service-løsninger. En installation har, ligesom bilen, behov for et tjek hvert eller hvert andet år,” siger direktør i Veltek Willy Goldby.

Læs også: Veltek: Vi taber arbejdspladser og energibesparelser

”Kommer VVS’eren på besøg hos en familie med to eller tre børn, har han i min optik pligt til at spørge, om han ikke lige skal kaste et blik på husstandens varmtvands installationer. Realiteten er, at mange familier kan opnå store gevinster, hvis installationen optimeres, understreger Willy Goldby.

Autobranchen som forbillede
Han opfordrer alle VVS’ere til at orientere sig om de nyeste vandbesparende løsninger og produkter på vvs-messen i april.

”VVS’erne er dygtige håndværkere. De har måske ikke altid den nødvendige tid eller overskuddet til at læse den store mængde af faglitteratur, der udgives hver eneste måned. Netop derfor er det vigtigt, at de river en dag eller to ud og tager på messe. Den viden, de får, kan de gå hjem og bruge dagen efter. VVS’13 er lagt an på, at udstillerne viser løsninger og produkter, der skaber værdi både for installatøren og slutkunden, siger Willy Goldby.

Læs også: Veltek skal administrere VA-mærket

Ifølge Veltek er årets messe endnu ikke fuldt booket, så der er fortsat ledige pladser til interesserede udstillere i de odenseanske messehaller.

VVS’13 er en fagudstilling. Den finder sted i Odense Congress Center fra den 17. til 19. april. Her præsenterer flere end 150 udstillere de nyeste løsninger og produkter.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

08.07.2024TOTO

Sponseret

Enestående certifikat for hygiejne

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle