Vest-El A/S bliver en del af InstallatørGruppen

Vokseværket i InstallatørGruppen fortsætter. Seneste tilføjelse er den vestjyske el-forretning, Vest-El, som hører til blandt Danmarks større installationsvirksomheder og bringer antallet af virksomheder i InstallatørGruppen op på 23.

F.v:Peter Frandsen, direktør i Installatørgruppen,  Kasper Byskov, Steen Møller Christensen og  Jesper Lynge fra Vest-El.. Foto: InstallatørGruppen

InstallatørGruppens senest opkøbte virksomhed er stiftet i 2012 og består af fire virksomheder, der er gået sammen: Orla Jensen A/S, Niels Jørgen Vinter A/S, HSR Skibsradio ApS og TSR Electronic A/S.  

Vest-El er specialiseret i maritime installationer samt opgaver indenfor erhvervsbyggeri og sommerhuse langs vestkysten. I dag beskæftiger virksomheden i alt 45 ansatte og har fordelt ejerskabet hos 6 ejerledere, heriblandt Kasper Byskov og Steen Møller Christensen, skriver InstallatørGruppen i en pressemeddelese.

”I en tid med større fokus på bl.a. VE løsninger, bæredygtighed og større krav til dokumentation ser vi store fordele i at blive en del af InstallatørGruppen. (..) Ved at blive en del af noget større opnår vi nu muligheden for stordriftsfordele, mens vi stadig beholder vores vanlige lokale drift med de samme folk ved roret, siger Kasper Byskov, der er direktør i Vest-El.

Han peger desuden på, at ejerkredsen ser potentiale i såvel samarbejdet på tværs af InstallatørGruppen som muligheden for at styrke virksomheden kompentencer.

Med tilføjelsen af Vest-El består InstallatørGruppen nu af 23 installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring 2,3 mia. kr. og mere end 1.300 medarbejdere.

-emte

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

10.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

05.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Hvilket datakabel er bedst til din industrielle applikation?

05.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle