Vil du sikre dit værktøj mod tyveri?

Mærk værktøj og udstyr med firmanavn og logo! Det gør det mindre attraktivt for tyve, da det er svært at sælge mærket udstyr videre. Og det gør det nemmere for politiet at opklare sager, samt at aflevere dit udstyr tilbage hvis det bliver fundet.

Avery etiketter til mærkning af værktøj og udstyr.

Det kan være en dyr fornøjelse at miste sit værktøj. For de fleste håndværkere er værktøjet og andet udstyr arbejdsdagen vigtigste arbejdsredskaber, og det kan have store økonomiske konsekvenser hvis værktøjet mistes eller forbyttet på byggepladsen - Ikke kun fordi det er dyrt at skulle indkøbe nyt værktøj, men også i tabt arbejdstid. Avery har et stort udvalg af holdbare og stærktklæbende etiketter i forskellige størrelser der passer til alle slags værktøj og udstyr. Og med Avery's helt gratis online skabelon program kan du nemt og enkelt sætte logo, firmanavn og andre oplysninger på etiketten. Etiketterne er på A4 ark og kan printes på din egen helt almindelige kontor-laserprinter, så du behøver ikke have fat i et trykkeri for at få dem lavet.

Vi har samlet alle vores holdbare etiketter i en webshop så du nemt og enkelt kan finde og købe de produkter du har brug for.

https://shop.avery.dk/vare-kategori/industrietiketter/etiketter-efter-funktion/etiketter-til-tyverisikring/

09.12.2020Avery Nordic

Sponseret

NYHED: Antimikrobiel beskyttelsesfolie

31.03.2020Avery Nordic

Sponseret

Sikkerhedsmærkning og –skiltning

21.01.2020Avery Nordic

Sponseret

Vil du sikre dit værktøj mod tyveri?

22.10.2019Avery Nordic

Sponseret

Print kontrolmærker med dit eget logo

16.09.2019Avery Nordic

Sponseret

Undgå koks i maskinen med Averys etiketter

05.08.2019Avery Nordic

Sponseret

Kontrolmærkning af tekniske hjælpemidler, udstyr og maskiner