VVS’23 slår besøgsrekord

Tre travle dage med masser af besøgende og en fuldstændig udsolgt messe betyder, at årets VVS-messe slår besøgsrekord. Faktisk slog messens anden også alle rekorder for antallet af besøgende på én dag.

"Det har været tydeligt, at udstillerne har lagt meget arbejde og stor omtanke i deres stande. Samtidig glæder jeg mig over, at fagligheden har været i højsæde på årets VVS-messen", fortæller Per Rømer. Foto: Veltek/OCC...

VVS-messen i Odense Congress Center kunne endnu engang tiltrække rekordmange besøgende. Helt præcist lagde 9.570 besøgende vejen forbi VVS’23. I løbet af de tre dage gav udstillerne også udtryk for, at det har været både nye, relevante og de helt rigtige besøgende, de mødte på standene.

Årets messe var fuldstændig booket med flere end 180 udstillere, og allerede i marts kunne de to arrangører da også melde ud, at den populære messe var udsolgt. Udstillerne til VVS’23 havde også gjort meget ud af standene i de fire haller, hvor man i år så, at mange af standene var større end nogensinde.

"Vi kan ikke andet end at være meget glade for og tilfredse med årets messe. Udstillerne har virkelig gjort meget ud af det, og det er blevet honoreret af de besøgende, hvor vi i år har slået besøgsrekord. Som arrangør kan vi skabe rammerne, men det er udstillerne, som skaber messen og det må man sige, at de har gjort til VVS’23", siger messe- og eventchef, Morten Ihlow, fra Odense Congress Center.

Læs også: Forrygende start på VVS’23

Medarrangør og adm. direktør i VELTEK, Per Rømer Kofod er enig med messe- og eventchefen og roser også årets udstillere, som er lykkedes med at tiltrække besøgende af høj kvalitet.

"Det har været tydeligt, at udstillerne har lagt meget arbejde og stor omtanke i deres stande. Samtidig glæder jeg mig over, at fagligheden har været i højsæde på årets VVS-messen. Jeg tror også, at det er derfor, at vi har kunnet tiltrække de rigtige besøgende. Derfor kan jeg kun sige, at VVS-messen er tilbage på det niveau, som messen altid har været kendt for og med en besøgsrekord, vi kun kan være stolte af", siger Per Rømer Kofod.

Dag 2 på VVS’23 slog alle rekorder
I løbet af alle tre dage under VVS’23 var der travlhed at spore på standene, hvor de mange motiverede udstillere havde travlt med at tale med interesserede besøgende. Alligevel blev andendagen på årets VVS-messe en dag, som både udstillere og arrangørerne vil huske.

Her havde VVS-messen for første gang flere end 4.000 besøgende på én dag. Helt konkret havde 4.136 besøgende lagt vejen forbi messen i Odense, hvilket cementerede, at VVS-messen er Skandinaviens største VVS-messe.

Sæt nu kryds i kalenderen til VVS’25
I løbet af de tre dage oplevede arrangørerne stor interesse blandt udstillere for at sikre sig en stand til den kommende VVS-messe i 2025. Derfor er der allerede flere forhåndstilmeldinger til næste messe, som bliver d. 21. – 23. maj 2025 i Odense Congress Center.

”Nu skal vi gennemgå evalueringerne fra udstillerne og besøgende, inden vi går i gang med planlægningen af den næste VVS-messe. Mest af alt glæder vi os over, at VVS-messen er tilbage på det velkendte spor med rigtig mange glade og relevante besøgende, fagligheden i fokus og de helt rigtige udstillere til at repræsentere branchen. Med en så flot messe, som vi har haft her i 2023, så er forventningerne til VVS’25 allerede høje", siger Per Rømer Kofod.

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

27.05.2024Installator.dk

Følsgaard og Panduit kan fejre et 60 år langt partnerskab

27.05.2024Installator.dk

Deadline nærmer sig: Nu er det sidste udkald for digitalisering af bogføringen

27.05.2024Installator.dk

Deadline nærmer sig: Nu er det sidste udkald for digitalisering af bogføringen

24.05.2024RIB Software

Sponseret

Få fat i din plads på IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

24.05.2024Carlog System

Sponseret

Tak for besøget!

23.05.2024KlarPris A/S

Sponseret

Vi er KlarPris - Selvfølgelig er vi med dig hele vejen!

23.05.2024Installator.dk

SMV´er kan nu hente gratis hjælp til bæredygtighedsrapporteringen

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for stærkstrømsanlæg hos Banedanmark

Vil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

15.06.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Servicetekniker til varmetekniske løsninger i Nordsjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
Indregulering af vand- og varmeanlæg

Få metoderne til design af varme-, køle- og brugsvandsanlæg, så de opfylder BR18’s krav til indregulering og funktionsafprøvninger

Dato

06.06.2024

Tid

08:30

Sted

Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup

Dansk Standard
Kursus
Diplomkursus: Elsikkerhed

På dette kursus får du mulighed for at lære om, hvordan Elsikkerhedsloven, relevante bekendtgørelser og standarder er indbyrdes forbundne.

Dato

10.06.2024

Sted

København, Nordhavn