Wavin AHC 9000: Nyt design og flere fordele

Wavin AHC 9000-serien er et styresystem, der er udviklet med udgangspunkt i installatørers og slutbrugeres behov og adfærd. Kernen i serien er styreenheden, som udover et nyt design ligner sin forgænger til forveksling. Den har den samme højre kvalitet og er præcis lige så pålidelig, men byder på mange flere fordele.

Blandt andet kan Wavin AHC 9000 styreenheden styre op til 16 kredse, så du selv i større boliger kan nøjes med at installere en enkelt styring. Hver enhed kan tilsluttes i alt 48 komponenter (magnetkontakter og rumtermostater) og du har desuden mulighed for at koble op til tre styreenheder sammen i større byggerier.

Hurtig og nem montage 
Styreenheden er udstyret med fjeder-klemmer, så den kan monteres på få minutter helt uden brug af værktøj. 
Wavin AHC 9000-seriens display med trykfølsom skærm er en lille revolution indenfor gulvvarmestyring. Med den koblet styreenheden åbner der sig en verden af ekstra funktionaliteter, der kommer både installatører og slutbrugere til gavn. Alle husets rumtermostater kan nu indstilles på én gang via den intuitive menu i displayet og en række tidsprogrammer, som gør det muligt at overstyre de faste indstillinger, er også indbygget. Fx giver ferie-mode mulighed for at sænke temperaturen, mens husets beboere er væk – og automatisk hæve den igen på hjemkomstdagen samt alarmer, der hindrer systemet i at køre, kan indstilles, så de ikke går i gang midt om natten. 
Som den første på markedet kan Wavin AHC 9000 styreenheden med display tale samme med CTS-anlæg via Modbus kommunikation. Det åbner helt nye muligheder i større byggerier, hvor der er et ønske om nemt at kunne styre og overvåge temperaturer, forbrug og adfærd fra centralt hold.

Energibesparende
Wavin AHC 9000 styreenheden er optimeret, så den bruger et minimum af strøm under standby. Herudover er et indbygget kedelrelæ standard i styreenheden, så der gives signal til varmeforsyningen, når gulvvarmeanlægget ikke har behov for varme. På den måde brændes der ikke unødvendig energi af.
Kobles displayet til styreenheden kan slutbrugeren opnå betydelige besparelser på varmeudgiften ved at lade rumtemperaturen blive styret af det reelle behov. Om natten, under ferien eller når familien er ude af huset i dagtimerne, kan rumtemperaturen sagtens sænkes, bare den er komfortabel, når familien vender hjem igen. Udnyttes displayets muligheder for behovsstyring med fx ferie-mode og natsænkning kan der opnås energibesparelser på op til 7% på varmeudgiften og op til 30% på pumpedrift, afhængig af boligens varmeforsyning. For en husstand med et årligt varmeforbrug på kr. 9.000,- vil det betyde kr. 6.000,- i besparelser på 10 år – efter at investeringen er betalt tilbage.

Vil du vide mere?
Klik ind på www.gulvvarme.wavin.dk

Mere fra...

10.04.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Lemvigh-Müller skærer ned på emballagen sammen med producent og installatør

01.03.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

VAERK – konkurrencedygtig belysning til dine krævende opgaver og projekter

28.02.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Lemvigh-Müller flytter ESG fra tanke til handling

26.10.2023Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Monteringsvenligt og alsidigt brandmateriel beskytter Danmarks største parkeringshus

28.03.2023Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Værktøjsvogne med system effektiviserede indkøb og gav bedre trivsel hos travle maskinbyggere

07.11.2022Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Vi er din videnspartner på bæredygtighed