Wavin lancerer ny hjemmeside

Wavin har lyttet til sine kunder og lancerer nu en helt ny hjemmeside med fokus på let navigation, intelligent produktsøgning og personligt produktkatalog.

Med Wavins nye hjemmeside er det slut med at skulle lede efter et bestemt produkt i lange, uoverskuelige lister. Foto: Wavin.

Wavin lancerer nu en helt ny hjemmeside, der, ud over et nyt og moderne design, har en struktur, der gør det nemmere for Wavins kunder at navigere rundt på siden.

”Med over 4200 varenumre har vi rigtig meget viden, vi gerne vil dele med vores kunder. Derfor har overskuelighed været et vigtigt parameter i udviklingen af den nye hjemmeside”, fortæller Teamleder Marketing Malene Tang Stærk.

For at finde frem til de enkelte produkter kan Wavins kunder fremover benytte sig af den nye logiske struktur eller benytte sig af den intelligente søgefunktion. Søgefunktionen hjælper kunderne med at finde de rigtige søgeord på samme måde, som man kender det fra diverse søgemaskiner.

Læs også: Få flere kunder med en moderne hjemmeside

Derudover er det med den nye hjemmeside slut med at skulle lede efter et bestemt produkt i lange, uoverskuelige lister. Som en ny feature kan alle kunder nu skabe deres helt eget produktkatalog.

Ved blot at registrere sig på hjemmesiden kan alle kunder få adgang til et personligt katalog, hvor de kan tilføje og slette produkter efter behov, så de altid har et personligt produktkatalog med opdaterede oplysninger. 

For kunder, som dagligt besøger Wavins hjemmeside for at finde specifikationer på bestemte produkter, bliver den nye hjemmeside også et godt arbejdsredskab.

”Udover det hurtige overblik får du fremover adgang til både certifikater og vejledninger samt brochurer og beregningsprogrammer under hver enkel produktside. Det betyder, at du på et øjeblik kan få adgang til al den information, du har brug for, om et bestemt produkt,” uddyber Malene Tang Stærk. 

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle