Webinar stiller skarpt på afløbsinstallationer

Optimering og effektivisering står sammen med bæredygtighed i toppen af listen over succeskriterier for ethvert byggeri. Men hvordan sikrer vi, at afløbsinstallationer lever op til både lovpligtige og bygherres krav? Det taler Wavins nordiske produktchef Per Leonhard Nielsen om på et webinar den 10. november.

Wavins Mix & Match-løsning – en kombination af tre forskellige systemer: Wafix PP, Sitech+ og AS+. De tre afløbssystemer er kompatible og kan kombineres for netop at opnå den bedste totaløkonomi i projektet. Foto: Wavin..

Men er du bekendt med Wavins Mix & Match-løsning?
Det er en kombination af tre forskellige systemer: Wafix PP, Sitech+ og AS+. De tre afløbssystemer er kompatible og kan kombineres for netop at opnå den bedste totaløkonomi i projektet. Til eksempel er det ikke alle rum i samme bygning, hvor der er krav om lyddæmpning, og det er derfor ikke nødvendigt at installere de lidt dyrere rør her.

Udover stor designfrihed med mulighed for at reducere støj i udvalgte zoner, er systemet hurtigt og nemt at installere, og du får en løsning, der ikke går på kompromis med lyd- og brandkrav. Ved brug af Mix & Match giver Wavin systemgaranti på alle tre systemer i det samme projekt.

Optimering
På et webinar den 10. november fortæller afløbsekspert og nordisk produktchef Per Leonhard Nielsen, hvordan du som ingeniør, installatør eller vvs-interesseret kan optimere performance og pris på afløbsinstallationer ved at kombinere de tre systemer og stadig opnå den rigtige lydreduktion, hvor det er kravbestemt i bygningen.

”For mange i VVS-branchen er lyd i afløbssystemer meget svært at forstå og arbejde med. I dette webinar vil jeg forsøge at gøre lyd og lyddæmpning mere konkret, og hermed give deltagerne oplysninger og værktøjer de med fordel kan anvende i deres dagligdag. Som ekstra bonus vil det ofte betyde at omkostningerne til afløbssystemet kan optimeres”, fortæller Per Leohard Nielsen, nordisk produktchef hos Wavin.

Ved samme lejlighed får du et indblik i Wavins LydTjek-beregner, der med få klik giver dig svaret på hvilke afløbssystem, du skal anvende for at opnå den nødvendige lydreduktionen. Sidst men ikke mindst inspireres du til, hvordan du med Wavins BIM-pakker kan designe en as-built-installation allerede inden første spadestik. Webinaret finder sted torsdag den 10. november kl. 10.00 og varer 30 minutter inkl. spørgsmål. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig arrangementet.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle