Wicotec Kirkebjerg opkøber Kurt Jensen Maskinfabrik A/S

Teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg A/S har opkøbt Kurt Jensen Maskinfabrik A/S og overtager dermed alle aktier i virksomheden. Opkøbet imødekommer den store efterspørgsel der er inden for vand, pharma og industrielle varmepumper.

Kurt Jensen Maskinfabrik har 20 medarbejdere, og de 4000 m2 produktionslokaler er placeret i Otterup på Fyn. Foto: Wicotec Kirkebjerg A/S/Kurt Jensen Maskinfabrik A/S.

Kurt Jensen Maskinfabrik er specialiseret inden for fremstilling af rustfri rørføringer til vandværker, fødevarer og miljøsektoren. Virksomheden har egen kapacitet til bejdsning af rustfrit stål, og de har specialudstyr til optræk af rør i forbindelse med fremstilling af rørsystemer med sideforgreninger. 

Opkøbet kommer til at styrke kapaciteten i Wicotec Kirkebjergs datterselskab Holmskov Rustfri væsentligt:  

"Med opkøbet sikrer vi, at vi nu i endnu højere grad er i stand til at møde den store efterspørgsel, der er på rustfrie rørinstallationer til vand- og spildevandsområdet samt hele pharmaindustrien, da vi nu udbygger vores produktionskapacitet betragteligt", siger afdelingsdirektør for Industri og Infrastruktur i Wicotec Kirkebjerg Henrik Jørgensen.  

Han pointerer desuden, at Wicotec Kirkebjerg med opkøbet sætter sig i bedre stand til at byde ind på de grønne opgaver, der venter forude i form af industrielle varmepumper.

LÆS OGSÅ: Installatørpanelet: Hvordan skal badeværelserne se ud i dag?

Kurt Jensen Maskinfabrik har 20 medarbejdere, og de 4000 m2 produktionslokaler er placeret i Otterup på Fyn. En lokation der udgør en ideel placering i forhold til, at virksomheden kommer til at fungere som præfabrikationsenhed for hele landet.  

Opkøbet betyder for Kurt Jensen Maskinfabrik, at virksomheden som en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen nu kan vækste og klare langt større opgaver end tidligere:  

"Vi har et stærkt samarbejde med Wicotec Kirkebjerg-koncernen, og jeg er sikker på, at vi med dem har fundet den rette ejer, der vil og kan styrke og udvikle Kurt Jensen Maskinfabrik fremadrettet", siger administrerende direktør i Kurt Jensen Maskinfabrik Tommy Jensen, der i en periode har spejdet efter den rette køber for at sikre virksomhedens fremtidige eksistens og vækst.  

Kurt Jensen Maskinfabrik A/S fortsætter under samme CVR-nummer som et selvstændigt datterselskab i Wicotec Kirkebjerg-koncernen med tæt tilknytning til Holmskov Rustfri A/S. Tidligere ejer Tommy Jensen fortsætter i den daglige drift af virksomheden, og Henrik Jørgensen fra Wicotec Kirkebjerg-koncernen indtræder som administrerende direktør.

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle