Wicotec Kirkebjerg vinder flere rammeaftaler hos Forsvarets Ejendomsstyrelse

Forsvarets Ejendomsstyrelse har netop underskrevet rammeaftaler for i alt 1,4 milliarder. Rammeaftalerne er fordelt i fem regionale delaftaler, hvor teknikentreprenører fra hele landet har konkurreret om tre pladser inden for hver region. Wicotec Kirkebjerg A/S har ikke blot vundet en førsteplads, men deltager i projektopgaver ved alle fem regioner.

Rammeaftalen for Region Syd giver Wicotec Kirkebjerg mulighed for i et tæt samarbejde med Forsvaret at løse en lang række ad-hoc opgaver. Foto: Wicotec Kirkebjerg A/S.

Teknikentreprenør og servicepartner Wicotec Kirkebjerg A/S har vundet førstepladsen for Region Syd i forbindelse med Forsvarets Ejendomsstyrelses udbud inden for de fem regioner. Derudover har Wicotec Kirkebjerg vundet andenpladsen hos fire andre regioner: Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Rammeaftalen for Region Syd giver Wicotec Kirkebjerg mulighed for i et tæt samarbejde med Forsvaret at løse en lang række ad-hoc opgaver, udføre vedligehold og service, samt renoveringer og projekter hen over de næste tre år med mulighed for forlængelse. Wicotec Kirkebjerg vil få tildelt opgaver under alle tekniske fagområderne bl.a. el, VVS, køl, ventilation og bygningsautomatik.

LÆS OGSÅ: Landlig romantik på badeværelset

Wicotec Kirkebjerg har derudover fået tildelt håndtering af fast service samt at være med i miniudbud på Region Syds opgaver over 30.000 kr. Tildelingen af førstepladsen på Region Syd indebærer, at Wicotec Kirkebjerg samtidig skal stå til rådighed med et akutberedskab 24/7.

I tråd med strategi

Tildelingen af ovenstående rammeaftaler hos Forsvaret ligger i tråd med Wicotec Kirkebjergs strategi inden for service og teknisk Facility Management (Hard FM), hvor Wicotec Kirkebjerg i dag har en betydelig portefølje af større FM aftaler: 
 
”Wicotec Kirkebjerg har de senere år haft særligt fokus på udvikling af service og i særdeleshed teknisk Facility Management. Wicotec Kirkebjerg er i dag repræsenteret i hele Danmark med datadrevne FM-aktiviteter baseret på bred viden og afprøvede standarder for optimal drift og vedligehold. Kontrakten med Forsvaret er med til at understøtte denne udvikling,” fortæller afdelingsdirektør og fagligt ansvarlig for Service og Facility Management, Michael Landsgaard.

LÆS OGSÅ: Hillerød har Danmarks højeste timepris på sagsbehandling af byggetilladelser

I forbindelse med aftalerne for både Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland og Region Hovedstaden er Wicotec Kirkebjerg tildelt andenpladser, hvilket indebærer at Wicotec Kirkebjerg vil være med i miniudbud over 30.000 kr. på de øvrige landsdækkende rammeaftaler med Forsvaret og derfor skal deltage i både større og mindre fastprisopgaver.

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle