Årets 10 mest læste historier på installator.dk

Redaktionen har samlet de ti mest populære historier på installator.dk i 2013 og ønsker samtidig alle vores læsere en god jul og et godt nytår. Redaktionen holder juleferie fra 20. december til 2. januar. På gensyn i 2014.

Fik du læst installator.dk’s tophistorier i året, der går på hæld? Redaktionen har samlet de ti mest læste historier i 2013, så du kan læse eller genlæse dem her. 

Tophistorier i 2013: 

1. Solcelle-loft næsten nået
Der er anmeldt så mange solcelleanlæg, inden hullerne i solcelleloven blev lukket, at loftet på 800MW frem mod 2020 næsten er nået.

2. Støj fra varmepumpen generer naboen
Den stigende udbredelse af varmepumper har medført en række sager, hvor både ejere og deres naboer klager over støjgener fra pumperne. Derfor er Energistyrelsen på vej med en ny vejledning, der skal hjælpe installatørerne med at give den rigtige rådgivning om varmepumpe-støj.

3. Super T8 giver LED-rør baghjul
Selvom LED-rør er meget energieffektive, kan de ikke altid udkonkurrere de mest effektive lysstofrør, skriver ugens blogger.

4. Heftig debat om ny autorisations-lov
Regeringen barsler med en ny autorisationslov, som vil gøre det muligt for murer- og tømrervirksomheder at udføre el- og vvs-arbejde. Blandt branchens organisationer er der massiv modstand mod oplægget, som også skaber stor politisk debat.

5. Opgør med vvs-branchens prisstruktur på vej
DS Håndværk & Industri ønsker et opgør med vvs-branchens nuværende prisstruktur, som i september blev udstillet i DR-programmet ”Kontant”. Organisationen har derfor inviteret en række grossister til møde om listepriser og høje rabatter.

6. Gaia Solar: Ny løsning genstarter solcelle-salget
Solcelleproducenten Gaia Solar lancerer et energilagringssystem, som gør det muligt at maksimere egenudnyttelsen af energien fra solcelleanlæg. Derved bliver solcelleanlæg igen en attraktiv investering, lyder det fra virksomheden.

7. Brødrene Dahl-ejer taber pusten i hård konkurrence
Omsætning og overskud falder hos vvs-grossisten Brdr. Dahl og byggemarkedskæden Optimeras ejer, mens overskuddet vokser hos konkurrenterne.

8. Dong og Brødrene Dahl støtter særligt udvalgte installatører
En ny samarbejdsaftale mellem DONG Energy og Brødrene Dahl betyder, at ”klimainstallatører”, der er uddannet af Brødrene Dahl, kan give boligejerne et tilskud på 9.000 kroner, hvis de investerer i en varmepumpe. Installatør-organisation undrer sig over aftalen.

9. Brødrene Dahl og Sanistål klar til kamp i Aalborg
Brødrene Dahl vil vinde den hårde konkurrence blandt grossisterne i Aalborg ved at levere den bedste kvalitet og service. Sanistål vurderer, at deres brede sortiment vil fastholde kunderne.

10. Grossister gør lagervarer til skaffevare
Velkendte varer bliver skubbet ud, når grossisterne tager nye produkter ind på dag-til-dag lageret. Det giver lang ventetid hos installatørerne og deres kunder.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

10.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

05.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Hvilket datakabel er bedst til din industrielle applikation?

05.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle