Øland-løsning styrer brandudvikling

Øland er nu klar med en komplet pakkeløsning, som automatisk overvåger og styrer brand- og røgspjæld i tilfælde af røg- og temperaturstigninger. Den fuldautomatiske løsning fra ventilationspecialisten, der er udviklet i henhold til DS 428-4, er utroligt nem at installere og kan bruges i langt de fleste typer bygninger.

Den nye brandautomatikløsning fra Øland er en 3-i-1 løsning, som opfylder kravene i DS 428-4 udgaven. Den indeholder både brandspjæld og røgspjæld og et centralt overvågningssystem, i én og samme løsning.

Særligt på brandlukningsmetoden har Øland tænkt i nye baner. Helt nye godkendte lukningsmetoder baseret på tørlukning med isoleringsmateriale frem for vådlukning med gipsmørtel er en utrolig nem og sikker måde at lukke spalterne på, når brandspjældene er monteret. Derudover kan spjældene, i modsætning til andre fabrikater, som noget nyt installeres i alle typer vægge og både i og ud fra væggene.

Læs også: Stærkt regnskab fra Øland

”Vi har prøvet at sætte os i montørens sted, da vi udviklede løsningen. Brugervenlighed, minimalt tidsforbrug og enkelhed er pejlemærker, vi har navigeret efter under udviklingen. Sikkerheden er selvfølgelig det helt centrale i denne type løsninger, men vi vil gerne levere noget ekstra i form af fleksible og enkle produkter, som holder og er lette at arbejde med”, siger Carsten Madsen, salgsdirektør i Øland.

Hjernen i Ølands brandautomatikløsning er overvågningssystemet, som styrer alle spjældende. Ud over den løbende overvågning kører systemet også automatisk en test af alle installationer en gang om ugen. Overvågningssystemet er både nemt at installere og fejlfinde på, og det kan kobles til alle andre centralstyringssystemer i en bygning, så al overvågning kan samles ét sted.

-LA

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

07.06.2024Installator.dk

JV Ventilation skaber digital arbejdsplads

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

05.06.2024Installator.dk

Lindab opkøber danske Venti

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle