​Sanitetsproducent lancerer armatur udstyret med nyt fikseringssystem, der gør installationsprocessen 70% hurtigere

Sanitetsproducenten GROHE har lanceret deres populære Bau-køkkenarmatur i en ny udgave med mellem-tud og introducerer i den forbindelse deres QuickFix Plus fikseringssystem, der gør installationen 70% hurtigere.

Se hvordan systemet fungerer i videoen .

GROHE har udvidet deres Bau-serie, som omfatter produkter til både køkken og badeværelse til den mere prisbevidste forbruger, med et nyt køkkenarmatur, der er udstyret med den efterspurgte mellem-tud. Med Bau-serien er man som forbruger sikret visuel simplicitet og æstetik med det store udvalg af grebdesigns, der passer til både klassiske og moderne stile.

Alle armaturerne i Bau-serien er designet med fokus på brugervenlighed og kan nu fås med høj-, mellem- og lav-tud. Det nye køkkenarmatur sørger endvidere for drikkevand, der er 100% bly- og nikkelfrit grundet GROHEs vandføringsteknologi i de indvendige vandveje.

Hurtig montering der tilgodeser installatøren

Installationen af et køkkenarmatur kan være et besværligt stykke arbejde for en installatør, da der ikke er meget plads i hverken et køkkenskab eller bag køkkenvasken, hvor køkkenarmaturet fikseres.

Udfordringen for installatøren ved at komme til både fysisk og med sit værktøj har vi hos GROHE taget til os, og vi leverer derfor nu færdigsamlede armaturer, hvor slangerne allerede er monteret, og hvor det værktøjsfrie installationssystem QuickFix Plus er inkluderet,” fortæller Christian Pedersen, Køkken kategorichef for GROHE Nordeuropa og forsætter, ”Disse to ting giver installatøren en 70% hurtigere installation, hvilket også gør armaturerne ideelle til større byggeprojekter, hvor tid er en vigtig faktor.”

GROHE QuickFix Plus er således et fikseringssystem hvortil man ikke behøver en topnøgle til at fæstne armaturet. Lars Mikkelsen fra L.m. Varme og Sanitet er én af de installatører, der genkender den daglige udfordring ved installationen af et køkkenarmatur. ”Jeg vil helt sikkert anbefale GROHEs QuickFix Plus, da det er et langt smartere system, der gør hele installationsprocessen meget mere smidig og ikke mindst hurtigere, da bolten bare skal køres op over gevindet, klikkes på plads og spændes efter med hånden.


QuickFix Plus systemet fås blandt andet sammen med følgende produktserier fra GROHE:

    Bau med lav-tud.   Bau med mellem-tud. (NY)
   Bau med høj-tud.

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning