50 År med WAGO Fjedersamlemuffen: En revolution i elektrisk forbindelsesteknik

En milepæl i elektrisk forbindelse: Fejringen af 50 År med WAGO Fjedersamlemuffen

Foto: Wago

I 1974 introducerede WAGO en banebrydende innovation, der skulle revolutionere elektriske forbindelser over hele verden: fjedersamlemuffen. I løbet af de sidste 50 år har denne simple, men geniale enhed, forvandlet måden, hvorpå elektriske ledninger forbindes, og har sat standarden for pålidelighed, sikkerhed og effektivitet.

Historien om WAGO fjedersamlemuffen begyndte med en vision om at skabe en hurtig, pålidelig og brugervenlig løsning til at forbinde ledninger uden brug af skruer eller værktøjer. Den første fjedersamlemuffe blev født ud af dette ønske om innovation og blev straks en succes på markedet.

Med tiden har WAGO fortsat med at forbedre fjedersamlemuffen, ved konstant at integrere ny teknologi og forbedrede materialer. Resultatet er en produktlinje, der omfatter et bredt udvalg af størrelser, typer og konfigurationer, der passer til enhver applikation og brugerbehov.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved WAGO fjedersamlemuffen er dens pålidelighed. Den unikke fjederteknologi giver en sikker og vedligeholdelsesfri forbindelse, selv under ekstreme betingelser som vibrationer, temperaturændringer og høj belastning. Dette har gjort WAGO fjedersamlemuffen til det foretrukne valg i en lang række industrielle og kommercielle anvendelser over hele verden.

Ud over pålidelighed er WAGO fjedersamlemuffen også kendt for sin brugervenlighed. Den enkle betjening gør det nemt for både erfarne fagfolk og nybegyndere at oprette sikre elektriske forbindelser på kort tid. Dette har gjort det til et uundværligt redskab for de professionelle elektrikere, installatører og ingeniører overalt.

I dag, 50 år efter lanceringen, fortsætter WAGO fjedersamlemuffen med at være den førende standard inden for elektrisk forbindelsesteknologi. Et ikonisk symbol på WAGO's engagement i kvalitet og innovation.

Fejr fjedersamlemuffen med WAGO på stand E4133 til El & Teknik 2024.

Læs mere her.

Foto: Wago

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

Mere fra...

11.04.2024WAGO Denmark A/S

Sponseret

50 År med WAGO Fjedersamlemuffen: En revolution i elektrisk forbindelsesteknik

10.04.2024WAGO Denmark A/S

Sponseret

De 5 wins med WINSTA®: Stikforbindelse til elektriske installationer

26.10.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Denmark A/S får besøg af Dansk-Tysk Handelskammer

26.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO lancerer ny 221 Green Range serie

MAKSIMAL YDELSE PÅ MINIMUM PLADS: Compact Controller 100

15.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

01.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

NYHED: Mød den nye 221 serie lavet med genanvendelige materialer