Advokater sparer ved at styre energiforbruget

Plesner Advokater reducerer det skjulte energispild i deres moderne kontortårn med hjælp fra Schneider Electric. Et nyt styringsværktøj skaber årlige besparelser på 300.000 kr. og fjerner 70 tons C02 fra miljøet.

Med et BMS-systemet fra Schneider Electric kan Plesner Advokater se frem til at spare 100.000 kWh årligt på energiregningen og reducere fjernvarmeforbruget med 240 mWh i deres moderne kontorbygning i København..

Det kan faktisk lade sig gøre at sænke energiforbruget i en højisoleret bygning fra 2004 med et moderne ventilations- og varmeanlæg og nye lyskilder med lavt strømforbrug:

Plesner Advokater indgik som led i virksomhedens samlede klimapolitik et samarbejde med Schneider Electric for at se på skjult energispild i bygningen og for at sænke energiforbruget og CO2-udledningen. I den forbindelse er der også set på driftsoptimering af tekniske installationer.

Efter et helt års drift er der tydelige resultater at spore i 2011-tallene. Plesner Advokater sparer nu hvert år over 300.000 kroner, ligesom miljøet hvert år skånes for
70 tons C02. Det er resultatet af varige elbesparelser på 100.000 kWh årligt og et fjernvarmeforbrug reduceret med 240 mWh, som samarbejdet har medført.

”Bygningen havde som udgangspunkt et meget tilfredsstilende indeklima, men alligevel kan ventilationen nu i højere grad reguleres rum for rum efter den belastning, der måles via vandindholdet i luften. Samtidig udnyttes de lavere udetemperaturer til frikøling i løbet af året, ligesom solafskærmningen nu tids- og behovstyres,” siger salgschef Peter Giliamsen fra Buildings Business i Schneider Electric i en pressemeddelelse.

Webbaseret energistyring
Det styres via en webbaseret BMS-løsning (Building Management System), der blandt andet udløser alarmer, hvis el- og varmeforbruget forekommer unormalt højt op i dele af bygningen. Schneider Electric overvåger energiforbruget på månedsbasis og udarbejder rapporter for at sikre, at de beregnede energibesparelser faktisk opnås. Det sker via en fælles web-adgang, som også gør det muligt for husets egne teknikere at fjernbetjene CTS-anlægget. De foreløbige resultater i den treårige aftale mødes med stor tilfredshed hos advokatfirmaet.

”Pengene til Schneider Electric-projektet er givet godt ud. Ikke mindst fordi vores teknikansvarlige nu i langt højere grad har adgang til et styringsværktøj, som blandt andet gør det nemmere at behovsstyre ventilation og køling samt systematisk at lade solafskærmningen modvirke varmetab om natten og overophedning om dagen,” siger servicechef Anne Mette Lykkeberg i en pressemeddelelse.

-KH

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

11.04.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Grønne resultater: AO på vej mod halvering af CO2-udledningen

09.04.2024TEC7

Sponseret

Produktnyhed: Revolutionerende limning af store områder.

04.04.2024Installator.dk

For lidt plads kan løses med bedre lovgivning

22.03.2024RIB Software

Sponseret

Deltag i ny markedsundersøgelse og vind 1 stk. Apple Airpods (3. generation)!

19.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kundetilpassede skabe og effektiv logistik sikrer effektiv produktion hos Ehcolo

19.03.2024Installator.dk

Behov for meget mere og hurtigere klimatilpasning

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde