Aftale åbner for ladestandere ved 186 danske golfklubber

Golfen tager endnu et skridt i grøn retning. Takket være en ny og attraktiv aftale mellem Norlys og Dansk Golf Union kan 186 danske golfklubber nu få installeret ladestandere til elbiler.

Ladestanderne bliver synlige i det offentlige ladenetværk - et afgørende fundament for den grønne omstilling. Foto: Norlys.

Dansk golf bliver endnu grønnere, når danske golfspillere får ekstra god mulighed for at lade el-bilen op. Dansk Golf Union har nemlig indgået en aftale med energi- og telekoncernen Norlys, der tilbyder at opstille ladestandere hos samtlige 186 danske golfklubber gennem en særdeles attraktiv aftale. Udover adgang for golfklubbernes medlemmer bliver ladestanderne synlige i det offentlige ladenetværk, som er et afgørende fundament for den grønne omstilling.

”Vi er glade for samarbejdet med Norlys. Ikke alene fordi det helt konkret giver virkelig gode muligheder for klubbernes medlemmer. Det er også en grøn feature. Hvem ved, måske kan det give klubberne flere besøgende? Endelig giver det os mulighed for at være en mere aktiv del af den grønne udvikling”, siger Morten Backhausen, der er direktør for Dansk Golf Union.

LÆS OGSÅ: Danmarks største ladeanlæg til elbusser åbner i Bagsværd

Mulighed for danske golfspillere

Men det er ikke kun opladning ved klubhusene, som aftalen giver mulighed for. Aftalen vil også betyde tilbud ud til danske golfspillere, der ønsker at få egen ladeboks installeret.

”I en del år har vi sagt, at elbilerne kommer. Men de er kommet, og der kommer mange flere af dem. Men antallet af ladestandere har ikke fulgt med, og det er der et stærkt behov for at komme efter. Så meget desto mere er det en stor glæde at levere til indfrielse af DGU’s mål om at blive grønnere, fordi vi også mærker, hvordan vi gennem vores samarbejde bidrager til noget langt større”, siger Christian Ruhe, der er kommerciel direktør ved Norlys.

Det har været vigtigt for DGU at alliere sig med en stor spiller på markedet, der kan garantere de danske golfklubber en hurtig og topprofessionel hjælp ved installering af ladestandere. Aftalen med Norlys harmonerer godt med DGU’s øvrige bestræbelser på at støtte en bæredygtig udvikling inden for golfsporten. Det mener Morten Backhausen:

”Det er helt naturligt, at vi som en af Danmarks største sportsgrene med 164.000 udøvere skal tage samfundsansvar. Vi har flere projekter, der arbejder mod større biodiversitet på golfbanerne og vores pesticidforbrug er reduceret med mere end 80 procent. Nu gør vi noget for at fremme grøn privatbilisme”, siger han.

LÆS OGSÅ: Spirii stormer frem på markedet for ladeinfrastruktur

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

08.07.2024Solar Danmark

Sponseret

Solar i strategisk samarbejde med Emaldo®

27.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine

27.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

06.06.2024Installator.dk

Hver fjerde boligejer vil investere i solceller

29.05.2024Installator.dk

Hybrid Greentech vinder Green Power Prisen 2024

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle