Airheat sælges til to medarbejdere

Efter 39 år sælger Mogens Dyremose Airheat til to ledende medarbejdere, som har ambitioner om at få virksomhedens produkter ud til endnu flere kunder.

Bent Thusgård (tv.) med Søren Grove Grejsen Jensen i midten og den hidtidige ejer, Morgen Dyremose, til højre. Foto: Airheat..

Efter mange år som en familieejet virksomhed, vælger ejer Morten Dyremose nu at sælge forretningen til de to medarbejdere Bent Jensen Thusgård og søren Grove Grejsen Jensen.

”Når jeg har valgt at sælge netop nu, er det fordi, vi har de helt rigtige folk til at drive virksomheden videre. De har lysten og kræfterne, og det skal jeg ikke stå i vejen for. Jeg er bare glad for, at virksomheden og medarbejderne er i trygge hænder med de to nye ejere”, siger Mogens Dyremose, hidtidige ejer af Airheat.

Siden Mogens Dyremose overtog forretningen, har Airheat udviklet og produceret varmluftaggregater og ventilationsaggregater – ofte på specialmål - til brug i værksteder og fabrikshaller samt i boliger, institutioner og på kontorer.

Kundekredsen er typisk VVS-, installations- og montagefirmaer samt rådgivende ingeniører i Jylland, som vælger Airheats løsninger, fordi de i størrelse og ydeevne kan skræddersys til den enkelte kundes behov. Desuden går 20 procent af produktionen til udlandet.

Virksomheden sælger dog også stadig varmeovne til korntørring og malerkabiner, om end det ikke længere er hovedproduktet. Og i de senere år har virksomheden også fået agentur på nogle standardprodukter inden for varmluft og ventilation.

”Det var været spændende at bygge virksomheden op, som i dag tæller ti medarbejdere, og vi har heldigvis ikke været ramt af den aktuelle coronakrise men har kunnet fortsætte produktionen på vanligt niveau”, siger Mogens Dyremose.

Læs også: Frese køber fynsk ventilproducent

Dermed givet de to ledende medarbejdere fået et godt udgangspunkt for at videreudvikle Holstebrovirksomheden, som de i forvejen har et indgående kendskab til.

Styr på indkøb og produktion
Den ene af de to nye ejere, Bent Jensen Thusgård, har været i virksomheden siden 1999 og blev for fem år siden tilbudt at købe 20 procent af virksomheden.

”Jeg var nået til et sted, hvor jeg efter mange år i virksomheden enten skulle have andre udfordringer eller være en del af ejerkredsen. Det blev heldigvis det sidste. Jeg kender alle virksomhedens kringelkroge, men som fuldgyldig medejer er ansvaret blevet endnu større, og det ser jeg som en spændende udfordring”, siger han.

Bent Thusgård har styret Airheats produktion og indkøb de seneste år og ser det som en force, at Søren og han har hver deres områder, hvor de er stærke. Bent skal stå for de interne aktiviteter, mens Søren er personen, der skal repræsentere virksomheden udadtil.

Udset til at være medejer
Søren Grove Grejsen Jensen har været tre år i Airheat som ansvarlig for virksomhedens salg og markedsføring og blev ansat med henblik på at kunne blive medejer.

”Der blev for nogle år siden lagt en langsigtet plan for generationsskiftet, og heri indgik, at vi over nogle år skulle se, om min og Bents kemi passede sammen. Og ja, vi går godt i spænd, så nu er overtagelsen blevet en realitet. Og vi har mange planer for Airheat”, siger den nyslåede partner og medejer Søren Grove Grejsen Jensen, og uddyber:

”En af de nye ting er, at vi er kommet med i en vækstordning i Holstebro kommune, som på tre år skal hjælpe os med at vokse til det dobbelte på omsætning og indtjening ved blandt andet at udvide virksomhedens geografiske rækkevidde. Vi er blandt andet endnu ikke så godt repræsenteret på Fyn og Sjælland, men det kan vi jo blive”.

- HCL

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle