Amnis+ har fremtiden for sig

Med sin effektive energiudnyttelse og ideelle varmeøkonomi er Amnis+ fra Wavin fintunet til fremtidens mange nye boligområder.

Det er kun et halvt år siden, at vi hos Wavin introducerede Amnis+. Alligevel er vi sikre på, at unitten allerede om få år vil være velkendt i mange danske husstande. Med sin effektive energiudnyttelse og ideelle varmeøkonomi er Amnis+ nemlig fintunet til fremtidens mange nye boligområder.

I den fremtid, som allerede er begyndt, gælder det for alvor om at reducere varmetab i lavenergiområder. Flere og flere varmeværker efterspørger lav fremløbstemperatur, fordi det er forudsætningen for at udnytte en lang række lavtemperaturkilder som eksempelvis overskudsvarme, biomasse og geotermi. Derfor har de stillet skarpt på alle nye boligområder, hvor boliger med gulvvarme og ideelle brugsvandsinstallationer gør det muligt at reducere returvandstemperaturen kraftigt.

Med andre ord: Fremtiden stiller krav om fjernvarmeunits med indbygget mulighed for reduktion af varmetab.

Energirigtige fjernvarmeunits som Amnis+ har fremtiden for sig
Amnis+ er 100% rettet ind til fremtidens forventninger. Unitten er fra starten konstrueret til meget lav fremløbstemperatur – og er med et lavt differenstryk velegnet til lavtemperatur-områder.

Med den nye Amnis+ serie kan du tilbyde dine kunder knivskarp regulering af temperaturer og vandmængde! Desuden har tryk- og temperaturstyringen af brugsvandet den energibesparende virkning, at veksleren er kold, når der ikke tappes varmt brugsvand.

Hver enkelt detalje fokuserer på energibesparelser
Energirigtigheden er yderligere optimeret, fordi Amnis+ som standard er udstyret med lavenergipumpe samt isoleret veksler, som minimerer varmetab og dermed bidrager til en bedre energiøkonomi. Til serien findes der bundmoduler i form af nøglefærdige og komplette løsninger. Alt er klart til installation, da bundmodulerne fra starten er forsynet med fordelerrør.

Amnis+ lavenergi-units kan desuden forsynes med vejrkompensering, som regulerer fremløbstemperaturen i forhold til temperaturerne udenfor.

Selvom Amnis+ er en nyhed, er alle modellerne i den nye serie baseret på de gode resultater fra de gennemtestede AMNIS fjernvarmeunits til varme og varmt brugsvand.

Har du spørgsmål om anvendelse, installation eller features til den nye Amnis+ serie af lavenergi-units, hører vi gerne fra dig. Ring blot til Teknisk Salgssupport på tlf. 89 63 62 55.

Mere fra...

13.10.2022Wavin Danmark

Sponseret

En komplet leverance af VVS produkter

12.01.2022Wavin Danmark

Sponseret

Undgå 5 fejl på gulvvarme

24.03.2020Wavin Danmark

Sponseret

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

10.10.2019Wavin Danmark

Sponseret

Har du styr på gulvvarmen?

15.05.2019Wavin Danmark

Sponseret

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

20.08.2018Wavin Danmark

Sponseret

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet