Amnis+ Isol stiller ind på fremtidens krav

Fjernvarmeunits konstrueret med reduktion af varmetab er fremtidens krav. Til gavn for varmeværkernes krav om afkøling af fjernvarmevandet og til glæde for kundernes privatøkonomi.

Når dine kunder står over for en udskiftning eller renovering af varmeforsyningen, kan du hjælpe dem godt på vej. Med den nye fuldisolerede Amnis+ Isol lavtemperatur-unit kan du stå inde for en optimal energiudnyttelse og en rigtig god varmeøkonomi.
Som en af de mest effektive fjernvarmeunits på markedet reduceres både varmetab og udledning af CO2.

Energirigtigheden på de nye modeller er yderligere optimeret, fordi Amnis+ Isol som standard er udstyret med lavenergipumpe samt bagplade og kappe, udarbejdet af isolerende materiale af høj kvalitet. Den fuldisolerede unit reducerer varmetabet med helt op til 80% og bidrager derfor til en bedre energiøkonomi året rundt.

Serien er dimensioneret til anvendelse i lavtemperatur-områder, men er også velegnet til brug under normale driftsbetingelser.

Energibesparelser over hele linjen
Reguleringen af temperatur og vandmængde er knivskarp, fordi unitten er konstrueret til lav fremløbstemperatur og fungerer ved et lavt differenstryk. Tryk- og temperaturstyringen af brugsvandet betyder, at veksleren er kold, når der ikke tappes varmt brugsvand. Det sparer også på energien.

Desuden kan Amnis+ Isol lavenergi units forsynes med vejrkompensering, som giver dine kunder et behageligt indeklima og mindre udsving i rumtemperaturen i forhold til den indstillede temperatur. Vejrkompenseringen regulerer nemlig automatisk fremløbstemperaturerne i forhold til temperaturen udenfor.

Allerede nu er Amnis+ Isol forberedt til systemet PDO, Permanent Driftsovervågning, som med konstant overvågning af fjernvarmeforsyningen varsler forbrugeren om eventuelle lækager og samtidig kontrollerer den korrekte afkøling af returvandet.

Vil du skrue op for en fremtid med minimalt energitab?
Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål om anvendelse, installation eller features til den nye Amnis+ Isol serie af lavenergi-units.

Ring blot til Teknisk Salgssupport på tlf. 89 63 62 55.

Mere fra...

13.10.2022Wavin Danmark

Sponseret

En komplet leverance af VVS produkter

12.01.2022Wavin Danmark

Sponseret

Undgå 5 fejl på gulvvarme

24.03.2020Wavin Danmark

Sponseret

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

10.10.2019Wavin Danmark

Sponseret

Har du styr på gulvvarmen?

15.05.2019Wavin Danmark

Sponseret

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

20.08.2018Wavin Danmark

Sponseret

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet