Armadan A/S

Armadan A/S er din leverandør og rådgiver indenfor teknisk isolering
Armadan A/S er din tekniske isoleringsrådgiver. Vi er en landsdækkende isoleringsgrossist indenfor teknisk isolering og vi sælger isoleringsprodukter af højeste kvalitet.

Armadan A/S er Danmarks førende servicepartner indenfor teknisk isolering, passiv brandsikring og brandisolering af ventilation med 40 års erfaring indenfor salg og projektering. Vi udvikler og tilpasser løbende vores sortimenter og produkter indenfor brand-, køle-, kondens- og termisk isolering for hele tiden at være på forkant med gældende lovgivning samt udvikling i markedet.

De stigende krav indenfor komfortisolering, passiv brandsikring og brandisolering af ventilation gør, at Armadan A/S i dag kan tilbyde et bredt professionelt sortiment fra nogle af markedets ledende producenter som MULCOL International, Armacell GmbH, ROCKWOOL og ISOVER.

Ønsker du at modtage et tilbud eller rådgivning om vores produkter og services, så er du velkommen til at kontakte os på e-mail: info@armadan.dk eller telefon: +45 70 26 06 36

Du må også meget gerne kigge forbi vores kontorer og butikker i Ballerup, Kolding eller Aarhus.

Besøg os også online på vores hjemmeside www.armadan.dk

Adresse

Tempovej 18-22 2750 Ballerup,

Sociale medier

Seneste nyt

26.04.2024Armadan A/S

Sponseret

Armadan opretter afdeling for passiv brandsikring

Øget interesse for passiv brandsikring gør, at Armadan nu tilbyder vejledning fra dedikerede specialister i en ny afdeling. Bedre dialog om tekniske spørgsmål og præ-accepterede løsninger, tilbud om kurser og træning samt dokumentation for CE-mærkning og bæredygtighed er nogle af de servicer, som rådgivere og isolatører får mere gavn af.

23.02.2024Armadan A/S

Sponseret

Partnerskaber og nye løsninger i fokus for ny Head of Business Development

15.12.2023Armadan A/S

Sponseret

Ny General Manager i Armadan

14.10.2022Armadan A/S

Sponseret

MULCOL digitaliserer håndteringen af passiv brandsikring