Ny General Manager i Armadan

Rasmus Møller Keel bliver ny General Manager for Armadan, grossist og servicepartner for teknisk isolering og passiv brandsikring, hvor han får ansvaret for det danske marked og samtidig indtræder i ledergruppen for teknisk isolering i den globale handelskoncern Beijer Ref.

Foto: Armadan

I de seneste to år har Rasmus Møller Keel været ansvarlig for opstart og etablering af online-forretningen Insulize, hvor han har skabt en digital handelsplatform for teknisk isolering og passiv brandsikring.

Hos Armadan får Rasmus Møller Keel ansvaret for aktiviteterne; teknisk salg, projektsalg samt rådgivning. Han skal fastholde og udbygge Armadans position som markedsleder i Danmark.

Ved siden af aktiviteterne i Danmark indtræder Rasmus Møller Keel i ledergruppen for Beijer Ref Technical Insulation, som er koncernens satsning på teknisk isolering og passiv brandsikring på det internationale marked. Udover Danmark er man i dag til stede i Sverige, Norge og Schweiz.

”Teknisk isolering er et marked i vækst. Jeg ser et stort potentiale, og jeg ser frem til at udbygge vores position på det danske marked, hvor vi både kan udvikle vores digitale tilstedeværelse og vores rolle som kundernes foretrukne servicepartner til deres projekter,” siger Rasmus Møller Keel.

Beijer Ref-koncernen satser både lokalt og internationalt på teknisk isolering og brandsikring, og vi har i dag en stærk position på det danske marked. Rasmus har de rette kompetencer til at udbygge vores position - både digitalt og som servicepartner for professionelle,” siger Thomas Dalsgaard, CEO for Beijer Ref Technical Insulation, herunder Armadan.

Rasmus Møller Keel afløser Mogens Tiedemann, som har fået nyt ansvarsområde internt i Beijer Ref-koncernen.

Mere fra...

26.04.2024Armadan A/S

Sponseret

Armadan opretter afdeling for passiv brandsikring

23.02.2024Armadan A/S

Sponseret

Partnerskaber og nye løsninger i fokus for ny Head of Business Development

15.12.2023Armadan A/S

Sponseret

Ny General Manager i Armadan

14.10.2022Armadan A/S

Sponseret

MULCOL digitaliserer håndteringen af passiv brandsikring