Bestil ventilationsprodukter via smartphone

Lindab Ventilation lancerer en mobiludgave af virksomhedens webshop. Dermed får montører, der sjældent sidder foran en pc, mulighed for hurtig og enkel bestilling af komponenter og løsninger via mobiltelefonen.

Lindab Ventilation har netop lanceret en mobilversion af virksomhedens webshop, som skal gøre det nemmere for montører på farten at bestille virksomhedens produkter.

”Vi skal være branchens mest tilgængelige leverandør over for alle kundesegmenter. Derfor må vi ikke glemme montørerne og andre, der ofte er på farten og ikke har adgang til en pc. De skal også have stor frihed til at handle, når det passer dem. Derfor lancerer vi Lindab Mobil Shop, der er en naturlig forlængelse af vores øvrige tiltag for at øge tilgængeligheden af vores produkter,” forklarer salgsdirektør Puk Spencer fra Lindab Ventilation i en pressemeddelelse.

Meget mere end en webshop
Lindab Mobil Shop adskiller sig først og fremmest ved at have et design, der sikrer fuldt overblik, når webshoppen åbnes via en smartphone. Det vil også sige, at brugerne har adgang til de samme funktioner og det samme brede varesortiment, der kendetegner den eksisterende webshop. Samtidig åbner mobilformatet også for nye anvendelsesmuligheder.

Læs også: Lindab åbner døgnåbent varelager

”Mobilløsningen kan fungere som en form for notesblok, hvor montøren i løbet af dagen løbende klikker manglende varer af. Så er varerne klar til bestillingen sidst på dagen ved hjælp af nogle ganske få tryk på mobiltelefonen. Derudover har kunderne med Lindab Mobil Shop altid opdaterede priser og tekniske specifikationer lige ved hånden, så vi også styrker tilgængeligheden på det område,” fortæller Puk Spencer.

Opfølger til onlinesucces
Lanceringen af Lindab Mobil Shop sker i forlængelse af et succesrigt 2012, hvor onlinesalget udgjorde tæt ved 20 procent af Lindab Ventilations samlede omsætning. Det er den højeste andel nogensinde. Med den nye mobiludgave forventer ventilationsleverandøren at kunne øge andelen til hele 25 procent i 2013.

”Både teknologien og markedet er modent til at tage løsningen til sig. Smartphones har vundet indpas i branchen. Det kan vi for eksempel se i et stigende antal nye apps målrettet byggeriet. Sammenholdt med successen fra vores traditionelle webshop giver det os stor tro på, at Lindab Mobil Shop er et relevant redskab, der kan bidrage til en enklere hverdag for vores kunder,” fastslår Puk Spencer.  

-LA 

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

25.06.2024Installator.dk

Elafgifter får boligejere til at frakoble solceller

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle