Bliv VE-godkendt installatør på rekordtid.

Få en komplet VE-uddannelse på kun 3 dage, og drag fordel af varmepumpepuljens muligheder for øget kundetilstrømning og omsætning i efteråret 2023.

I september måned åbner Energistyrelsen igen for tilskud til varmepumpeinstallationer hos private kunder, og det betyder, at markedet for varmepumper vil opleve en voldsom stigning i efterspørgslen.

Men for at få del i tilskuddet, skal installationen foretages af en VE-godkendt installatør - og har din virksomhed ikke den nødvendige godkendelse, risikerer du at gå glip af muligheden for at tiltrække nye kunder og øge omsætningen inden for varmepumpeinstallationer.

Derfor har DVI i samarbejde med MARTEC valgt at tilbyde et opkvalificerende kursus, der hjælper dig, din forretning eller din medarbejder med at tilegne relevante kompetencer og opnå certificering. For at du og din virksomhed kan tilbyde et konkurrencedygtigt tilbud på linje med konkurrenterne, skal der altså uddannelse og godkendelsesbevis til - og det er dét, man opnår efter tre dages kursus hos os.

Målet med hele kursusforløbet er at ruste alle vores deltagere med de nødvendige kompetencer, der skal til for at opfylde de krav, der er nødvendige for at indtage rollen og bidrage til deres virksomheds opfyldelse af godkendelsesordningen for VE-installatører.

Udover de formelle og praktiske færdigheder, der er krævet ved lov, får du på forløbets anden dag også mulighed for at deltage i et lille montagekursus, hvor vi fokuserer specifikt på DVI-varmepumper, deres installation og betjening.

Dette er en fantastisk chance for at få et dybere indblik i vores produkters teknologi, ligesom du får mulighed for at opleve dem i aktion i vores produktion og klimakammer, hvor varmepumperne bliver grundigt testet.

Kurset finder sted på DVI's adresse i Nordjylland, og der er lige nu åbent for tilmelding med opstart på følgende datoer:

  • 5-7. september 2023.
  • 3-5. oktober 2023.
  • 21-23. november 2023.

Prisen for hele forløbet er kun 4.995 DKK + moms, og som en ekstra bonus krediterer vi det fulde uddannelsesbeløb, hvis du bestiller og får leveret én komplet DVI-varmepumpe inden årets udgang.

Du kan læse meget mere og tilmelde dig via dette link: https://www.dvienergi.com/forhandler/ve-installatoruddannelse/.

Mere fra...

01.09.2023DVI - Dansk Varmepumpe Industri

Sponseret

Bliv VE-godkendt installatør på rekordtid.

05.10.2021DVI - Dansk Varmepumpe Industri

Sponseret

Vi kan levere varmepumper

11.08.2021DVI - Dansk Varmepumpe Industri

Sponseret

Bygger du stadig selv kaskadeløsninger til større varmepumpeanlæg?

04.08.2021DVI - Dansk Varmepumpe Industri

Sponseret

Varmepumpemarkedet eksploderer lige nu

23.03.2021DVI - Dansk Varmepumpe Industri

Sponseret

Bliv en del af Danmarks bedste forhandlernetværk