BoligJobordning - fornuftigt og på høje tid

Så kom den endelig, den nye BoligJobordning, der skal sætte gang i udviklingen og skabe flere job

"I DS Håndværk & Industri er vi naturligvis meget glade for, at regeringen og oppositionen søndag aften endeligt fik forhandlet færdigt og nu genindfører BoligJobordningen for hele 2013 og 2014 – det ligger der masser af jobskabelse og udvikling i”, siger formand for DS Håndværk & Industri Jim Stjerne Hansen.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at kvittere for, at regeringen har lyttet til os i branchen og taget sommerhusene med. Det hilser vi håndværkere velkommen, og jeg er helt sikker på, at boligejere er enige. For mange virksomheder var lukningen af ordningen et problem, og den har været savnet som en del af vores økonomiske vilkår i en svær tid", siger Jim Stjerne Hansen.

”Vi havde gerne set, at fradraget var blevet hævet til f.eks. 50.000 kr. om året pr. husstand, men det må så komme næste gang.”

BoligJobordningen gav i 2011 og 2012 øget beskæftigelse og fremgang for håndværkerne, uden at det kostede samfundet noget. Det viste sig oven i købet, at den også havde en reel adfærdsregulerende effekt og begrænsede det sorte arbejde. Og sådan som konjunkturerne desværre stadig ser ud, har det været noget nær en katastrofe for mange virksomheder, at den ikke blev videreført i 2013, og derfor har branchen som med én stemme tordnet mod lukningen af ordningen.
 

29.04.2013DS Håndværk & Industri

Sponseret

BoligJobordning - fornuftigt og på høje tid