Brørup VVS sparer 20-25 arbejdstimer om ugen med IT-system

Brørup VVS bruger i dag meget mindre tid på bogholderi med E-Komplet. Faktisk tager det dem nu maksimalt én time at lave løn! Den mere effektive arbejdsgang har sparet virksomheden for både tid og penge.

Brørup VVS sparer tid med E-Komplet.

Fakturering var en flaskehals

Inden vi fik E-Komplet brugte vi lang tid på fakturering, som var en flaskehals i firmaet. Det hobede sig ofte op, og det tog for lang tid, inden vi fik afsluttet sagerne“, fortæller Torben Søby. 

Før Brørup VVS skiftede til E-Komplet skulle svendene aflevere deres arbejdskort i fysisk form på papir. Arbejdskortene blev afleveret til kontorassistenten, Birgitte Raben, som derefter indtastede alle kortene manuelt. Med E-Komplet har Birgitte derfor også fået frigjort meget tid.

Vi bruger meget mindre tid på bogholderi, end tidligere. Jeg tror, at det maksimalt tager mig en time at lave løn nu. Det er endda højt sat“, fortæller Birgitte Raben. 

Ifølge direktør Torben Søby har virksomheden i alt sparet mellem 20-25 arbejdstimer om ugen, efter at de har indført E-Komplets løsning.

Læs mere om regnskabsprogrammet i E-Komplet

Langt færre lønudgifter

Valget af E-Komplet som IT-løsning har efterfølgende sparet Brørup VVS for en del udgifter til løn i bogholderiet. En del af de arbejdsprocesser, der tidligere krævede mange timer foran computeren, er nu enten automatiseret eller gjort væsentlig mere simple. 

De simple arbejdsprocesser kommer bl.a. fra digitaliseringen af arbejdskortene, hvorved svendene i marken nemt og hurtigt kan indtaste alle relevante oplysninger direkte på deres mobil eller tablet. 

Jeg synes, at modellen med svendene, der kører rundt og klarer arbejdet med tablets, fungerer rigtig godt. Vi kan også lave lister over alt nu og få overblik over vores udgifter meget hurtigt. Det giver en kæmpe administrativ lettelse og har sparet os mange penge“, fortæller Birgitte.

Læs mere om digitale arbejdskort

Datagrundlag sikrer udvikling

Brørup VVS oplever at de, udover at have fået bedre overblik, også er blevet i bedre stand til at kunne forbedre og udvikle forretningen løbende. Alt dette er sket på baggrund af det stærke datagrundlag, der følger med E-Komplet, hvor alt information er samlet i ét system. 

Ved de firmaer, jeg har været ude ved, hvor vi har haft udfordringer med at styre sagerne, har E-Komplet hjulpet os til at ændre meget på, hvordan vi gør tingene“, fortæller Brørup VVS’ bogholder, Irene Damgaard. Hun uddyber, “Vi kan nu også bruge den historik, som systemet giver os til konstruktivt at ændre på de ting vi har brug for at ændre i virksomheden“.

Brørup VVS’ investering i et samlet IT-system har altså ikke blot sparet dem for tid og penge, men dertil også givet virksomheden nye redskaber, der kan bruges til forretningsudvikling.  

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Digitalisering

05.04.2023E-Komplet

Sponseret

Automatisér din fakturahåndtering

27.02.2023E-Komplet

Sponseret

Hvordan bliver en ny funktion til i E-Komplet?

12.10.2022E-Komplet

Sponseret

Dit bogholderi skal til at være digitalt!

10.10.2022E-Komplet

Sponseret

Nu kan du få bedre overblik på tværs af dine projekter

24.02.2022E-Komplet

Sponseret

Software-håndværkere går i gang med at renovere E-Komplet

08.10.2021E-Komplet

Sponseret

Bedre digitale arbejdsgange til bogholderne