Nu kan du få bedre overblik på tværs af dine projekter

Vi har længe haft en udvidelse af vores entreprisemodul på tegnebrættet, og nu har vi fået støbt fundamentet til netop det med de første nye funktioner. Så hæld en frisk omgang kaffe i koppen, og brug 5 min. på at lære mere om de 3 nye funktioner, der kommer til at gøre din entreprisestyring endnu lettere.

En komplet entreprisestyring
Da E-Komplet i sin tid blev til, var det hovedsageligt som et komplet entreprisestyringssystem (heraf vores navn). Gennem årene har vi tilføjet en masse nye funktioner og moduler til systemet. Nu er turen så kommet til entreprisemodulet, der får lidt kode-magi, så det kan blive endnu bedre og mere brugbart for alle. Vi er allerede godt i gang med at bygge, og de 3 første nye funktioner er klar:

  • Undersager
  • Samlefakturering
  • Kopiér sag

Hele projektøkonomien samlet ét sted
For at kunne følge dine projekter godt i mål, skal du have det fulde overblik over deres økonomi og fremskridt. Det overblik får du nu meget nemmere i E-Komplet end tidligere. Det er nemlig blevet muligt at oprette undersager.

Med den nye funktion, kan du nu se alle nøgletal fra dine undersager sammen med hovedsagen. Med andre ord, så kan du se hele projektøkonomien ét sted. Det giver dig et langt bedre overblik på tværs af dine projekter. På sagsoversigten kan du nemt se, hvilke materialer der er købt på hvilken sag, hvor mange lønomkostninger, der er på dem hver især osv. Er det kun nogle specifikke undersager, du ønsker at se sammen med hovedsagen, kan du let til-/fravælge dem fra listen og kun se nøgletal for de specifikke sager.

Nemmere fakturering
Når du opretter en sag i E-Komplet, kan du vælge, hvordan du vil fakturere den — det kan enten være som en stadeopgørelse eller aconto. Det er der ikke så meget nyt i. Det, der til gengæld er nyt, er, at du nu også har mulighed for at vælge, hvilken form for samlefakturering, du vil bruge. Med samlefakturering kan du vælge mellem:

  • Samlet fakturering: alle linjer kommer samlet ind på hovedsagens faktura
  • Gruppér på en sag: alle linjer fra de forskellige undersager deles op på salgsfakturaen og grupperes sammen efter sagsnummer

Når du skal til at fakturere din sag, kan du blot vælge de undersager, der skal faktureres sammen med hovedsagen. Der skal altså ikke oprettes en faktura for hver sag, men du vælger blot de tilknyttede undersager, du vil have med, og så samler E-Komplet dem på samme faktura.

Kopiér en sag til skabelon
Du kender det måske … Du sætter dig foran computerskærmen. Der er kun en halv kop halvlunken kaffe tilbage, og du åbner E-Komplet for at oprette endnu en sag til et typehus. Du har efterhånden ikke tal på, hvor mange gange du har oprettet præcis den samme sag fra bunden. Men … Lige som du skal til at sukke dybt, får du øje på en grøn knap i højre hjørne, hvor der står “Kopier sag(er)”. Det er skam ikke mangel på kaffe, der får dig til at hallucinere – den er god nok! I E-Komplet kan du nu kopiere sager.

Kopiering af sager betyder, at du kan tage en tidligere sag og kopiere hele dens opbygning inklusiv budgetter. Når du kopierer en sag, vælger du selv om det kun er hovedsagen eller hele sagsopbygningen, du vil have med. Du kan tilføje ny startdato, skifte debitor, vælge sagstype og -gruppe. Du kan også vælge om du vil have det oprindelige budget med … Så bliver der altså bedre tid til at fylde lidt frisk kaffe på koppen fremover. 

Mere på vej
Undersager, samlefakturering og kopiér sag er blot de første tilføjelser, vi laver for at udvide E-Komplets entreprisemodul. Vi har meget mere på tegnebrættet, som vi glæder os til at kunne præsentere for dig. Vi kan dog løfte sløret for, at du blandt andet vil kunne se frem til at få digitale aftalesedler og arter som en del af E-Komplets funktioner.

Vil du høre mere om vores entreprisestyring? Tryk her!

05.04.2023E-Komplet

Sponseret

Automatisér din fakturahåndtering

27.02.2023E-Komplet

Sponseret

Hvordan bliver en ny funktion til i E-Komplet?

12.10.2022E-Komplet

Sponseret

Dit bogholderi skal til at være digitalt!

10.10.2022E-Komplet

Sponseret

Nu kan du få bedre overblik på tværs af dine projekter

24.02.2022E-Komplet

Sponseret

Software-håndværkere går i gang med at renovere E-Komplet

08.10.2021E-Komplet

Sponseret

Bedre digitale arbejdsgange til bogholderne