BRANDSLUKNINGSMATERIEL AF HØJESTE KVALITET

VIDSTE DU, at Venti under navnet Safeti by Venti (SAFETI®), producerer og sælger brandslukningsmateriel af højeste kvalitet?

22.07.2020

Sponseret

Venti AS

Vores populære knaldrøde brandskabe er nærmest blevet et designikon og ses overalt – i dagligvare- butikker, storcentre, på sygehuse og på arbejdspladsen.

Brandskabet er som det eneste på markedet udviklet og produceret i Danmark, og SAFETI® er derfor særligt smidige i forhold til produktudvikling og designtilpasninger.

Sikkerhed, funktion og design er nøgleord i vores udviklingsarbejde. I dag leveres brandskabet i en stærk konstruktion med en svingarm, der sikrer at brandskabet forbliver det smalleste og mest fleksible brandskab på markedet. Det mest populære af vores slangeskabe er desuden optimeret således, at skabene valgfrit kan vendes på pladsen, hvilket gør det meget nemmere for vores kunder.

Vi tilbyder tilpassede og skræddersyede løsninger – udviklet i samarbejde med kunden. Et brandskab skal kunne leve op til designmæssige krav fra arkitekter, bygherrer m.v. Venti løser disse opgaver i tæt samarbejde med arkitekterne.

SAFETI® brandmateriel produceres i overensstemmelse med gældende lovgivning, og tilbyder en unik og driftssikker løsning, der virker hver gang.

Se mere på https://www.safeti.nu/

08.09.2020Venti AS

Sponseret

Den rette indeklimaløsning sikrer energioptimeret drift og et godt arbejdsmiljø

25.08.2020Venti AS

Sponseret

Årsmøde i Dansk Svømmebadsteknisk Forening

22.07.2020Venti AS

Sponseret

BRANDSLUKNINGSMATERIEL AF HØJESTE KVALITET

15.07.2020Venti AS

Sponseret

NYT UDDANNELSESCAMPUS I HJERTET AF HORSENS

08.07.2020Venti AS

Sponseret

VENTI HONORERER DE UNIKKE KRAV FRA HOTEL ALSIK

18.05.2020Venti AS

Sponseret

Vallox 51K MV er en effektiv, støjsvag og pladsbesparende emhætte- og ventilationsløsning til små lejligheder