Broen fra store til små dimensioner: Det nye COOL-FIT 2.0 Push System

COOL-FIT 2.0 fra GF Piping Systems har allerede ændret, hvordan du planlægger, installerer og betjener køleapplikationer. Det præisolerede plastrørsystem er korrosions- og kondensfrit og kan installeres i køleapplikationer i erhvervs- og boligbyggeri, datacentre eller proceskøling. Takket være COOL-FIT 2.0 Push System bliver det nu en komplet løsning: Yderligere dimensioner dækker den sidste meter mellem hovedrørledningen og HVAC-enheden, hvilket fører til højere energieffektivitet og mere pålidelig drift.

Det nye COOL-FIT 2.0 Push System bygger bro mellem hovedrørledningen og køleenheden ved at udvide COOL-FIT serien med mindre rørdimensioner. Kilde: GF Piping Systems.

HVAC-teknologi bliver stadig vigtigere. Antallet af klimaanlæg i bygninger anslås at nå op på 5,6 milliarder i 2050 på grund af klimaændringer og stigende befolkningstal. Samtidig er højteknologiske industrier afhængige af HVAC til proceskølingsapplikationer, såsom datacentre eller fremstilling. Som følge heraf er behovet for at reducere CO2- og drivhusgasemissioner større end nogensinde.

GF Piping Systems har adresseret denne udfordring ved at udvikle et præisoleret 3-i-1 rørsystem til kølet vand, inklusive rør, fittings, ventiler og værktøj. Dette komplette system anvendes til komfortkøling og en bred vifte af kommercielle og industrielle applikationer. Kunder har tidligere været afhængige af pressede og svejsede metalsystemer eller efterisolerede PE-rør til at dække den sidste meter mellem COOL-FIT 2.0 og køleenheden.

COOL-FIT 2.0 Push System komplementerer systemet ved at udvide produktsortimentet med mindre dimensioner. Designet til temperaturer mellem +5°C og +60°C og inkluderer størrelser fra d16 til d32. Baseret på det gennemprøvede iFIT-sortiment fra GF Piping Systems tilbyder COOL-FIT 2.0 Push System en nem plug-and-play installation takket være mekaniske forbindelser, bøjelige rør og gevindovergange.

COOL-FIT 2.0 Push System tilbyder en nem plug-and-play installation takket være mekaniske forbindelser, bøjelige rør og gevindovergange. Kilde: GF Piping Systems .

COOL-FIT 2.0 er lavet af lette materialer og er et korrosions- og vedligeholdelsesfrit alternativ til metalrørsystemer. Ydermere betyder disse materialeegenskaber, at systemet kan fungere i 25 år uden afbrydelser. Dens 3-i-1 design (bestående af rør, isolering og robust kappe) kombineret med effektiv og nem samlingsteknologi resulterer i en 50 % hurtigere installationstid end efterisolerede metalrør. På grund af præisolering og brug af plast minimerer COOL-FIT 2.0 også tryktab og har lav varmeledningsevne, hvilket gør systemet 30% mere energieffektivt.

"Vi har allerede vist, at plastrørsystemer er en langtidsholdbar, nem at installere og højtydende løsning til en bred vifte af køleapplikationer," siger Kevin Blumberg, Senior Business Development Manager - Køling. "Introduktionen af COOL-FIT 2.0 Push System er et vigtigt skridt fremad; vi kan nu bygge bro til køleenheden for vores kunder. COOL-FIT er en komplet løsning inklusiv sikker isolering, der gør kommerciel og industriel køling mere energieffektiv.”

Mere fra...

26.02.2024Georg Fischer

Sponseret

Bygget til fremtiden: GF Piping Systems introducerer butterflyventilen 565 Lug-type

15.05.2023Georg Fischer

Sponseret

Hycleen Automation System: Optimal Cirkulationsstyring

05.04.2023Georg Fischer

Sponseret

Mindst 25% lavere emission: GF Piping Systems butterflyventil 565 i plast slår alternativer i metal

20.10.2022Georg Fischer

Sponseret

Broen fra store til små dimensioner: Det nye COOL-FIT 2.0 Push System

28.04.2022Georg Fischer

Sponseret

Neoflow trykreguleringsventil fra Georg Fischer giver intelligent trykstyring

17.03.2022Georg Fischer

Sponseret

Fremtidens vandspild bekæmpes i GFs panel