Bygge- og ejendomsbranchen holder topmøde i Vejle

For første gang samles beslutningstagere i den danske bygge- og ejendomsbranche under samme tag i to dage. Det sker i forbindelse med nyskabelsen Ejendomsdagene. Blandt talerne er klimaminister Martin Lidegaard.

Ejendomsdagene, som fra starten kan kalde sig branchens største netværksbegivenhed for bygherrer, mæglere, ejendomsselskaber, developere, den finansielle sektor, førende advokater, rådgivende ingeniører, entreprenører og arkitektfirmaer med flere afholdes i dagene 6.-7. september på Hotel Vejle Fjord uden for Vejle. Arrangør er Estate Media Media, Nordens største mediehus med fokus på bygge- og ejendomsbranchen.

Ejendomsdagene er inspireret af Fastighetsdagene i Sverige og Eiendomsdagene i Norge, som på kort tid er blevet til nogle af årets vigtigste begivenheder for ejendomsbranchens nøglepersoner i de to lande.

Lige som de skandinaviske forbilleder byder Ejendomsdagene på et tæt program, hvor en bred vifte af indlæg vil gennemgå de muligheder og udfordringer, som det danske bygge- og ejendomsmarked står over for lige nu og på længere sigt. Programmet har desuden indlagt gode muligheder for debat og netværksmuligheder, og prisuddelingen finder sted i forbindelse med den store gallamiddag den 6. september.

"Emnerne på dagsordenen er målrettet til at give deltagerne det fulde overblik over, hvor den danske ejendomsbranche står, hvad der er i vent,e og hvordan det bedst gribes an forretningsmæssigt. Særligt er nytænkning og vejen ud af krisen et gennemgående tema. Dermed understøttes branchens stigende efterspørgsel efter videndeling, der kan omsættes til handling, siger Nikolaj Pfeiffer, CEO Nordic, Estate Media.

Indlæggene leveres af danske topfolk som Per W. Hallgren, adm. direktør i Jeudan, Jesper Damborg, adm. direktør i Saxo Properties, Hans Vestergaard, indehaver af Colliers International Danmark, Helge J. Pedersen, Global Chief Economist, Nordea og Mette Kynne Frandsen, CEO, Henning Larsen Architects.

Fra udlandet kommer blandt andre Mark Clacy-Jones, Head of Indices & Group Research, IPD London, Jonas Grandér, CEO Nordika Fastigheter og Thomas Lindström, Managing Director, The Carlyle Group.

Ejendomsdagene afsluttes med et indlæg af klima- energi- og bygningsminister Martin Lidegaard om regeringens tiltag og incitamenter, der skal fremme en grøn omstilling i branchen.

På Ejendomsdagene uddeles også for første gang Estate Magasins 5 priser til branchens bedste årspræstationer i udvalgte kategorier.

Maximalt 100 personer kan deltage.

www.ejendomsdagene.dk

-KPE

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

17.07.2024RIB Software

Sponseret

Kombiner modeller i RIB Projekt!

24.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

tic elkas/Eegholm-gruppen udpeger to nye bestyrelsesmedlemmer

19.06.2024RIB Software

Sponseret

Sådan undgår du, at din digital aflevering bliver en omkostning - Her er tre gode råd!

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle