CMA Armatur sætter focus på Delabie…

Gennem mere end 35 år har CMA Armatur A/S markedsført et stort program indenfor selvlukkende ventiler og armaturer fra den franske producent Delabie SA.

Direktør Chr. Andersen.

17.10.2012

Sponseret

Direktør Christian Andersen, CMA Armatur A/S

Fremover vil der være en mere tydelig branding af de mange produktgrupper under fælles-navnet “DELABIE” med undernavnene Tempo-stop, Tempo-mix, Tempo-matic m.fl.

Den franske fabrik har gennem de seneste år gennemført en kraftig ekspansion dels gennem opkøb af relaterede virksomheder dels gennem egen organisk vækst.

Delabie er i dag Europas førende producent af “sanitary solutions for public places” med en omsætning på ca. 100 mill. Euro årligt og har egne datterselskaber i England, Polen, Benelux og Tyskland.

CMA Armaturer er eneforhandler af alle produkterne fra Delabie på det danske marked og de omfatter: selvlukkende armaturer og ventiler både mekaniske og elektroniske, termostater, hospitals-armaturer, rehab-produkter samt storkøkken-armaturer.

Fremover vil DELABIE-navnet blive sat i focus og være synomym med vandbesparelse, stor holdbarhed og kvalitet.

Produktprogrammet retter sig primært mod: SKOLER, SPORTSANLÆG, INSTITUTIONER, CAMPING, FITNESS, HOSPITALER og INDUSTRI, hvor begrebet tophygiejne og vandbesparelse har højeste prioritet.

Yderligere information: www.cma-armatur.dk 

NYHED – elektroniske brusepaneler og håndvask-armaturer

25.03.2013CMA Armatur A/S

Sponseret

03.02.2013CMA Armatur A/S

Sponseret

TEMPO-SOFT – en ny generation af tidsstyrede armaturer

17.10.2012CMA Armatur A/S

Sponseret

CMA Armatur sætter focus på Delabie…